Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > LPF dient initiatiefvoorstel garantstelling in!

LPF dient initiatiefvoorstel garantstelling in!

Gemeenteraad 6 juni 2006!

1 jun 2006 - Door: DvG

Vanavond is ons bekend geworden dat de Lijst Pim Fortuyn Eindhoven voor de komende raadsvergadering van 6 juni 2006 een initiatiefvoorstel heeft ingediend aangaande de garantstelling voor PSV. Hierin stelt de LPF voor aan de Gemeente om de garantstelling voor de herfinanciering van het stadion af te geven!

Tevens roept de partij, bij monde van fractievoorzitter Rudy Reker, andere politieke partijen op het initiatief van de LPF te steunen (lees meer...).

Het ziet er dus naar uit dat de gemeenteraad van Eindhoven zich op 6 juni aanstaande gaat buigen over de garantstelling voor PSV!

Dit betekent uiteraard nog niet dat de gemeenteraad gaat instemmen met een gemeentegarantie voor PSV! Dat zal dus nog besloten moeten worden. Wij roepen dan ook iedereen op om aanwezig te zijn tijdens de raadsvergadering van 6 juni aanstaande. Zo kunnen wij het prachtige initiatief stevig ondersteunen! De vergadering begint om 15.00 uur!

Tevens wordt nu het belang van de handtekeningenactie die al een paar weken door de Supportersvereniging PSV wordt gevoerd nog eens onderstreept! Nu is het onze kans om PSV te steunen en de gemeenteraad van Eindhoven te overtuigen. Het is van groot belang dat wij de komende dagen zoveel mogelijk handtekeningen gaan verzamelen!

Daarnaast moeten we zoveel mogelijk PSV fans oproepen om ook hun steun voor de actie te krijgen! Stuur daarom onderstaande tekst via e-mail naar alle jouw bekende PSV fans (of andere bekenden) in jouw adresboek.

We zullen en moeten de gemeenteraad laten weten dat zij niet onder steun voor ons PSV uitkunnen!

Stuur deze mail naar iedereen die je kent:


Stuur deze mail door naar elke PSV fan in jouw adresboek!

Steun PSV!!!

De Supportersvereniging PSV is een handtekeningenactie gestart om de Eindhovense Politiek te vragen op korte termijn PSV structureel financieel te ondersteunen. Dit kan het makkelijkst door het afgeven van een gemeente garantie op de lening die PSV wil afsluiten en zo een herfinanciering van oude, dure, leningen mogelijk te maken.

Met deze gemeentegarantie hoeft PSV dan miljoenen euro's minder per jaar aan rente en premies te betalen! Hiermee wordt de financiŽle toekomst van ons PSV ook weer rooskleuriger.

Tot nu toe heeft de volledige Eindhovense politiek de beslissing hierover voor zich uitgeschoven. Sterker nog, het college van Burgemeester en Wethouders en de gemeenteraad spelen elkaar het balletje toe, zonder knopen te willen doorhakken! Zoals het er nu naar uitziet wil de het college van B&W op zijn vroegst pas in september iets voorleggen aan de gemeenteraad. Het is maar zeer de vraag of dit positief voor PSV gaat uitvallen. Bovendien is het ook maar de vraag of PSV zolang op dit besluit wil en kan wachten! Men heeft al eerder aangekondigd wellicht het Philips Stadion dan te willen gaan verkopen!

DIT MOETEN WIJ VOORKOMEN!!!

Hoe?
Steun de handtekeningenactie van de Supportersvereniging PSV. Stuur een e-mail met in ieder geval je adres gegevens naar iksteunpsv@supver-psv.nl en daarin de oproep:

"Ik wil de gemeenteraad van Eindhoven dringend verzoeken om politiek ruim baan te maken om PSV op korte termijn structureel financieel te ondersteunen"

Ook kun je je handtekening zetten op handtekeningenlijsten die op diverse plaatsen in het Philips Stadion te vinden zijn: de receptie (hoofdingang 8), de afdeling Kaartverkoop (ingang 27), de Supporterswinkel aan de Frederiklaan (ingang 11) en de PSV Fanshop aan de Mathildelaan.

Daarnaast kun je ook je eigen handtekeningenactie bij jou in de buurt ontplooien! Handtekeningenlijsten hiervoor kun je downloaden van de website van de Supportersvereniging PSV via: http://www.supver-psv.nl/cgi-bin/nieuws/nieuwsitem.pl?nummer=3587〈=

Wil je nog meer informatie over de handtekeningenactie? Raadpleeg dan ook de website van de Supportersvereniging PSV op www.supver-psv.nl

We hebben de steun van iedereen hard nodig! Stuur deze mail dan ook door naar iedereen in jouw adresboek!

Op 6 juni 2006 om 15.00 uur vergadert de gemeenteraad van Eindhoven over de garantstelling. Wij roepen iedereen op om ook bij deze vergadering aanwezig te zijn!

Op 15 juni aanstaande stopt de handtekeningenactie!

Namens alle PSV fans hartelijk dank voor ook jouw steun!

Laatst bijgewerkt : 2 jun 2006 - 0:14