Supportersvereniging PSV
Home > Nieuws > Lucius naar Feyenoord
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Lucius naar Feyenoord

Toe aan een nieuwe uitdaging

8 jun 2006 - Door: ST

Theo Lucius voetbalt komend seizoen bij Feyenoord. De 29-jarige verdedigende middenvelder van PSV heeft donderdag bij de Rotterdamse club een contract voor drie jaar met een optie voor nog een seizoen getekend.

Na zes seizoenen bij PSV was Lucius toe aan een nieuwe uitdaging. Een buitenlands avontuur behoorde ook tot de mogelijkheden, maar de drievoudig international koos uiteindelijk voor Feyenoord. "Ik kreeg een heel goed gevoel na de gesprekken die ik heb gehad. Feyenoord wilde me echt heel graag hebben en dat deed me goed. Dat Erwin Koeman hier trainer is, gaf voor mij de doorslag. Ik heb in het verleden natuurlijk een paar jaar met hem gewerkt en dat is me goed bevallen", lichtte Lucius toe op de website van Feyenoord.

Lucius ziet het na de succesvolle jaren bij PSV vooral als een uitdaging prijzen met Feyenoord te gaan winnen. "Het lijkt me duidelijk dat deze club de laatste jaren te weinig gewonnen heeft als je naar de enorme achterban kijkt. Ik wil hier prijzen pakken. Komend seizoen zijn we op drie fronten actief, dus we hebben kansen genoeg."

Laatst bijgewerkt : 9 jun 2006 - 10:49