Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Informatie SC Heerenveen - PSV

Informatie SC Heerenveen - PSV

Kaarten vrij vervoer en in combinatie met busreis beschikbaar

13 sep 2006 - Door: MSe

SC Heerenveen - PSV
Zondag 1 oktober 2006, 14.30 uur

Verkoop:
Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per PSV (Seizoen/Supporters) Club Card één toegangskaart kopen.
Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten beschikbaar voor een buscombi als voor eigen vervoer.

De omwisselbiljetten zijn te boeken via http://www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV (Seizoen/Supporters) Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten te boeken voor andere PSV (Seizoen/Supporters) Club Cardhouders indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV (Seizoen/Supporters) Club Card.

De verkoop start zaterdag 16 september om 09.00 uur en eindigt vrijdag 29 september om 14.00 uur. De verkoop voor de busreis stopt eerder als de laatste bus is volgeboekt.

Prijzen:
Autocombi € 21,00
Buscombi voor PSV Supporters Club Cardhouders € 22,20
Buscombi voor PSV Seizoen Club Cardhouders en PSV Club Cardhouders € 32,20

Opmerkingen eigen vervoer:
De auto kan worden geparkeerd bij het bezoekersvak. Bij de ingang van het bezoekersvak wordt het omwisselbiljet omgeruild tegen de toegangskaart.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 10.30 uur van het parkeerterrein aan de westzijde van het Philips Stadion.
Er zijn alternatieve opstappunten in Oss (Parkeerterrein McDonalds, Afslag 15 van de A50), Arnhem (Parkeerterrein 'de Waterberg', afslag 26 van de A50) en Heerde (Parkeerterrein McDonalds, afslag 28 van de A50). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.
Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via telefoonnummer 040 257 47 82.

Laatst bijgewerkt : 13 sep 2006 - 19:18