Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Informatie FC Groningen - PSV

Informatie FC Groningen - PSV

Kaarten voor zowel bus als autocombi beschikbaar

20 nov 2006 - Door: MSe

FC Groningen – PSV wordt gespeeld op zaterdag 9 december 2006, 20.00 uur

Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten beschikbaar voor een autocombi als een buscombi. Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per PSV (Seizoen/Supporters) Club Card één toegangskaart kopen.
De verkoop start zaterdag 18 november 09.00 uur en eindigt donderdag 7 december om 14.00 uur. De verkoop voor de busreis stopt eerder als de laatste bus is volgeboekt.

De omwisselbiljetten zijn te boeken via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV (Seizoen/Supporters) Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten te boeken voor andere PSV (Seizoen/Supporters) Club Cardhouders indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV (Seizoen/Supporters) Club Card.

Prijzen:
Kaarten autocombi € 24,00
Kaarten buscombi voor PSV Supporters Club Cardhouders € 24,00
Kaarten voor PSV Seizoen Club Cardhouders en PSV Club Cardhouders € 34,00

Opmerking buscombi:
De bussen vertrekken om 15.15 uur van het parkeerterrein aan de westzijde van het Philips Stadion. Er zijn alternatieve opstappunten in Oss (Parkeerterrein McDonalds, afslag 15 van de A50), Arnhem (Parkeerterrein 'De Waterberg', afslag 26 van de A50), Heerde (Parkeerterrein Mc Donalds, afslag 28 van de A50) en Spier (Parkeerterrein van de Valk hotel Spier, afslag 29 van de A28). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden. Bij voldoende belangstelling rijdt er een Randstadbus. Om de Randstadbus te boeken selecteer je op www.psvuitwedstrijd.nl de wedstrijd ‘FC Groningen – PSV Randstadbus’. De Randstadbus vertrekt om 16.15 uur vanuit Woerden. Voor meer informatie over de busreis kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, het telefoonnummer is 040 2574782.

Opmerkingen autocombi:
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag te worden omgewisseld op het parkeerterrein van Shell benzinestation 'Dekkersland' bij Staphorst, gelegen aan de A28 (kilometerpaal 108.8). Bij de toegangskaart ontvang je een routebeschrijving naar het stadion.

Laatst bijgewerkt : 20 nov 2006 - 19:21