Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Vertrektijd bussen vervroegd voor FC Utrecht - PSV

Vertrektijd bussen vervroegd voor FC Utrecht - PSV

18 apr 2007 - Door: ML

PSV-supporters hebben veel belangstelling om de laatste uitwedstrijd van dit seizoen bij te wonen. Inmiddels zijn er 1000 kaarten verkocht voor het duel met FC Utrecht. Verwacht wordt dat de 200 nog beschikbare kaarten de komende dagen nog worden verkocht zodat er in totaal 25 bussen naar Utrecht afreizen.

Vertrektijd vervroegd naar 11.00 uur
Gezien dit grote aantal zijn wij genoodzaakt om de vertrektijd van de bussen te vervroegen. Er dient gereden te worden in zogeheten clusters van maximaal vijf bussen, de afrit van de A2 komt namelijk vast te staan bij langere clusters. We willen voorkomen dat supporters te laat aankomen in Stadion Galgenwaard en het is daarom noodzakelijk om de vertrektijd van de eerste bussen te vervroegen naar 11.00 uur (oorspronkelijke vertrektijd 12.00 uur). Meereizende supporters wordt daarom gevraagd om 10.45 uur aanwezig te zijn bij het Philips Stadion. Voor de supporters die hebben geboekt om bij opstappunt Hedel op te stappen, blijft de oorspronkelijke vertrektijd in Hedel 12.45 uur.

Snel instappen
Het busnummer dat op het omwisselbiljet staat vermeld is deze wedstrijd niet geldig. Het is van belang dat supporters zo snel mogelijk instappen en de bussen te laten vertrekken (houd omwisselbiljet en identiteitsbewijs gereed). Als een bus vol is, vertrekt deze richting een verzamelpunt halverwege de route waarna iedere keer een cluster van vijf bussen richting Utrecht door de politie Utrecht begeleid wordt. Naar verwachting vertrekt de laatste bus om 12.00 uur uit Eindhoven.

Oorspronkelijke busindeling niet geldig
Wij vragen begrip voor het feit dat er niet vastgehouden kan worden aan de busindeling zoals deze is gemaakt bij het boeken. Indien supporters graag met elkaar reizen in één bus raden wij aan gezamenlijk te melden bij een bus. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met wensen in dit kader.

Auto parkeren niet mogelijk naast Philips Stadion
De supporters die vertrekken vanuit Eindhoven herinneren we eraan dat het niet mogelijk is om zondag op het parkeerterrein naast het Philips Stadion te parkeren in verband met het Groot Russisch Staatscircus dat voorstellingen op het parkeerterrein geeft. We verzoeken alle supporters uit Eindhoven om zoveel mogelijk met de fiets of openbaar vervoer naar het stadion te komen. Supporters van buiten Eindhoven raden wij aan om gebruik te maken van de parkeergelegenheden in de buurt van het Philips Stadion, dan wel te reizen met openbaar vervoer. De bussen stellen zich op op de busbaan van de Mathildelaan.

Laatst bijgewerkt : 18 apr 2007 - 15:37