Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Toch nog kampioensstoet door Eindhoven

Toch nog kampioensstoet door Eindhoven

Programma bekend.

30 apr 2007 - Door: DvG

Morgen, dinsdag 1 mei, zal er toch nog een stoet met de kampioenen op platte kar door Eindhoven trekken. Deze stoet zal vertrekken om 19.00 uur vanaf de Frederiklaan. Op hetzelfde tijdstip zal ook het Philips Stadion openen voor de huldiging na terugkomst van de kampioensstoet.

Route kampioenswagen
De kampioenswagen vertrekt dinsdagavond om 19.00 uur vanaf het parkeerterrein naast het Philips Stadion. Via de Frederiklaan, Sint Antoniusstraat en Vonderweg gaat de wagen vervolgens over de Mathildelaan (langs de Aftrap) richting het 18 Septemberplein (over het plein heen). De wagen vervolgt zijn weg via de Vestdijk, de Bilderdijklaan en Wal naar de Grote Berg. Daarna via de Mauritsstraat terug naar de Vonderweg en Sint Antoniusweg om weer op de Frederiklaan terug te keren.

Huldiging
De huldiging op het veld van het Philips Stadion zal plaatsvinden rond 20.15 uur. PSV verwacht dat alle festiviteiten om 21.00 uur afgerond zullen zijn. Tijdens de huldiging zal burgemeester Alexander Sakkers namens de gemeente Eindhoven de bekende beker overhandigen.

Laatst bijgewerkt : 30 apr 2007 - 22:17