Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > De Supportersvereniging PSV Hypotheek: Scoor flinke kortingen!

De Supportersvereniging PSV Hypotheek: Scoor flinke kortingen!

5 jul 2007 - Door: Chris

Binnenkort worden de leden van de Supportersvereniging PSV op de hoogte gesteld van de overeenkomst die de Supportersvereniging PSV heeft met Alpha Hypotheken voor een exclusief hypotheekarrangement, kortweg de Supportersvereniging PSV Hypotheek. Midden augustus zal bij de PSV Supporter een speciale editie van het Alpha relatiemagazine INHUIS worden gevoegd waarin alle ins en outs van dit arrangement worden vermeld.

U leest ondermeer wat de volgende voordelen precies inhouden:

  • 25% korting op de afsluitprovisie
  • 45% korting op de taxatiekosten
  • tot 35% korting op de makelaarskosten
  • 10% besparing op notariskosten
Ook kunt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen met een adviseur van Alpha Financiële Planning.

Relaties waarderen
De Supportersvereniging PSV is van mening dat dit arrangement u méér oplevert dan alleen de bovenstaande voordelen. Alpha Hypotheken streeft namelijk al 28 jaar naar een langdurige relatie met haar klanten, door bestaande en nieuwe relaties te blijven waarderen.

Méér informatie!
Mocht u nú al informatie wensen over de Supportersvereniging PSV Hypotheek, bel dan direct met de Alpha hypotheekadviseur in Eindhoven: 040 211 63 57.

Mocht u elders in Nederland wonen, dan wordt u doorverbonden naar de dichtstbijzijnde hypotheekadviseur van Alpha Hypotheken. U kunt ook kijken op www.alphahypotheken.nl.

Laatst bijgewerkt : 5 jul 2007 - 13:30