Supportersvereniging PSV
Home > Nieuws > Informatie: Ajax-PSV
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Informatie: Ajax-PSV

17 jul 2007 - Door: Chris

Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten beschikbaar voor een autocombi als voor een buscombi.

Om kaarten te kopen voor de autocombi moet je in het bezit zijn van een PSV Uitkaart. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart. Je kunt per PSV Uitkaart één toegangskaart kopen.

Om kaarten te kopen voor de buscombi moet je in het bezit zijn van een PSV (Seizoen/Supporters) Club Card. Je kunt per PSV (Seizoen/Supporters) Club Card één toegangskaart kopen.

De verkoop voor beide combi’s vindt plaats via http://www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV (Seizoen/Supporters) Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV (Seizoen/Supporters) Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV (Seizoen/Supporters) Club Card.

De verkoop start zaterdag 28 juli om 09.00 uur en eindigt op vrijdag 10 augustus om 14.00 uur. De verkoop voor de buscombi stopt eerder als de laatste bus is volgeboekt.
Bij voldoende belangstelling rijdt er ook een Randstadbus vanuit Woerden.

Voor PSV-supporters zijn op de 1e ring de vakken 112 113 . Klik hier voor een plattegrond van de Amsterdam ArenA.

Prijzen:
Autocombi € 15,00
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 23,00
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 33,00

Autocombi
Om deze kaarten te boeken selecteer je op http://www.psvuitwedstrijd.nl de wedstrijd ‘Ajax - PSV Autocombi’. Het omwisselen vindt plaats op twee omwissellocaties.
In Eindhoven tussen 16.30 uur en 17.30 bij ingang 10 van het Philips Stadion.
In Woerden tussen 17.30 uur en 18.30 uur op het parkeerterrein aan de achterzijde van het NS-station.

Bij het omwisselen ontvang je een 2e omwisselbiljet en een routebeschrijving naar een afgeschermd parkeerterrein bij de Amsterdam ArenA.

Er zijn maximaal 500 kaarten beschikbaar voor de autocombi.

Buscombi
Om kaarten te boeken voor de buscombi vanuit Eindhoven selecteer je op http://www.psvuitwedstrijd.nl de wedstrijd ‘Ajax - PSV buscombi vertrek Eindhoven’.
De bussen vertrekken om 17.00 uur vanaf het parkeerterrein aan de westzijde van het Philips Stadion.

Er zijn alternatieve opstappunten in Hedel (Parkeerterrein "de Lucht", tussen afslag 17 en 18 van de A2) en Vianen (Parkeerterrein restaurant van der Valk, afslag 11 van de A2). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Om kaarten te boeken voor de buscombi vanuit Woerden selecteer je op http://www.psvuitwedstrijd.nl de wedstrijd ‘Ajax - PSV Randstadbus’.
De bussen vertrekken om 18.00 uur vanaf het parkeerterrein aan de achterzijde van het NS-station.

Laatst bijgewerkt : 17 jul 2007 - 13:33