Supportersvereniging PSV
Home > Nieuws > Waterreus stopt uiterlijk over een seizoen
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Waterreus stopt uiterlijk over een seizoen

en...play-offs mosterd na de maaltijd

16 aug 2007 - Door: ST

In het augustus magazine van de spelersvakbond ProProf kondigt oud PSV doelman, Ronald Waterreus, aan dat hij uiterlijk over één seizoen zal stoppen met voetballen. De 36-jarige doelman wil de verhuizing van zijn huidige club, de New York Red Bulls, naar een nieuw stadion nog mee maken. Maar "daarna is het mooi geweest", aldus Ronald Waterreus tegen ProProf Magazine.

Wat de doelman na zijn actieve voetbalcarrière gaat doen is nog niet zeker: "doordat alles in Nederland zo goed is geregeld voor een prof is er voor mij geen druk om snel na mijn carriere te moeten doen". Een loopbaan als trainer ligt voorlopig niet in het verschiet, maar de mogelijkheid sluit Waterreus ook niet geheel uit. Wel ziet hij een toekomst weggelegd in de begeleiding van jonge talentjes.

In het interview gaat Ronald Waterreus verder in op de onzinnigheid van de play-offs. Hij ziet deze "als mosterd na de maaltijd" en gelooft niet dat play-offs in Nederland werken. Zeker omdat de traditie in Nederland, in tegenstelling tot de USA, geen play-offs kent.

Laatst bijgewerkt : 16 aug 2007 - 16:01