Supportersvereniging PSV
Home > Nieuws > Sfeer actie tegen racisme
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Sfeer actie tegen racisme

21 okt 2007 - Door: DvG

Gisteren voorafgaande aan de wedstrijd tussen PSV en VVV hield PSV een sfeeractie in samenwerking met de Supportersvereniging PSV, PSV Fans United. De sfeeractei stond in het teken van de anti racisme campagne van Fare die de komende weken zal plaatsvinden in stadions in heel Europa.

Hoewel het de bedoeling was om de eerste ring van de west tribune te vullen met grote landenvlaggen van alle nationaliteiten in het PSV elftal, kon dit op het laatste moment niet doorgaan doordat de leverancier van de vlaggen het liet afweten. De vlaggen waren ruim vantevoren besteld, echter ze zijn blijkbaar niet op tijd bezorgd. Dit ondanks dat wij de afgelopen week tot twee keer toe de garantie hadden gehad dat de vlaggen er op tijd zouden zijn. Op het laatste moment waren we dus genoodzaakt het grootste supportersdoek van Nederland maar weer eens in te zetten.

Met dit doek gaaf de sfeeractie nog steeds een mooi plaatje en werd het thema van de actie "different colour one team" nog eens benadrukt door de grote letters PSV daaronder. Dit neemt niet weg dat ook wij daar liever de vlaggen hadden gezien.

Laatst bijgewerkt : 21 okt 2007 - 22:21