Supportersvereniging PSV
Home > Nieuws > Extra omwisselpunt voor Willem II - PSV
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Extra omwisselpunt voor Willem II - PSV

naast Eindhoven ook in Gilze-Rijen omwisselen mogelijk

29 jan 2008 - Door: MS

Op verzoek van PSV en de Supportersvereniging PSV is er door de lokale autoriteiten in Tilburg een extra omwissellocatie beschikbaar gesteld voor supporters die via de autocombi het uitduel met Willem II op zaterdag 16 februari willen bezoeken. In eerste instantie was het voor PSV-fans alleen mogelijk om te wisselen bij het Philips Stadion.
Het is nu ook mogelijk om te wisselen in Gilze-Rijen. Dit kan op de parkeerplaats van Esso tankstation Raakeind, gelegen aan de A58 tussen afslag 12 en 13. Supporters kunnen zelf kiezen of men gebruik wil maken van de omwissellocatie bij het Philips Stadion of in Gilze Rijen.
Voor de volledigheid nogmaals de prijzen en reismogelijkheden.
Prijzen:
Autocombi € 23,50
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 23,70
Buscombi PSV Seizoen Club Cardhouders en PSV Club Cardhouders € 33,70

Opmerkingen autocombi:
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag te worden omgewisseld. Er zijn twee omwisselpunten. Supporters kunnen zelf kiezen van welk omwisselpunt men gebruik maakt.
Omwissellocatie 1 is bij ingang 10 van het Philips Stadion tussen 17.30 uur en 18.00 uur. Omwissellocatie 2 is parkeerplaats Raakeind (Esso tankstation) aan de A58 afslag tussen 12 en 13 ter hoogte van Gilze Rijen. Hier vindt het omwisselen plaatsen tussen 18.45 uur en 19.00 uur. Bij het omwisselen ontvang je een tweede omwisselbiljet en een routebeschrijving naar een afgeschermd gedeelte van het parkeerterrein gelegen naast het stadion in Tilburg.

PSV-supporters die handelen in strijd met bovenstaande regeling en in Tilburg aangetroffen en geďdentificeerd worden, wordt een stadionverbod opgelegd in verband met het niet opvolgen van de combivoorschriften!

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 17.45 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion. Dit parkeerterrein is dan ook beschikbaar zodat je hier gratis je auto kunt parkeren. Er zijn geen alternatieve opstappunten en er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus. Voor meer informatie over de busreis kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via telefoonnummer 040 257 47 82.

Laatst bijgewerkt : 29 jan 2008 - 18:17