Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Busreis Tottenham - PSV uitverkocht + wijziging vertrekpunt

Busreis Tottenham - PSV uitverkocht + wijziging vertrekpunt

26 feb 2008 - Door: DvG

Busreis uitverkocht
Op 6 maart aanstaande speelt PSV een uitwedstrijd in de UEFA Cup tegen Tottenham Hotspur uit Londen. De busreis die de Supportersvereniging PSV, in samenwerking met OAD, naar deze wedstrijd organiseert is inmiddels volledig uitverkocht.

In totaal zullen er 11 bussen met PSV fans naar Londen afreizen.

Wachtlijst
Men kan zich nog wel aanmelden voor de wachtlijst van deze busreis. Indien er dan reizigers zich afmelden voor de reis, dan komen de personen op de wachtlijst als eerste in aanmerking om de vrije plaats op te vullen. Men dient dan wel in het bezit te zijn van een PSV (seizoens/supporters)clubcard op naam.

Zodra er zich een vrije plaats voordoet, dan zal door de Supportersvereniging PSV contact worden opgenomen met de eerstvolgende persoon op de wachtlijst.

Mocht u onverhoopt niet mee kunnen gaan naar Tottenham en wel een busreis hebben geboekt? Geef dit dan ook zo snel mogelijk door aan de Supportersvereniging PSV!

Aanmelden (met vermelding van contactgegevens en clubcardnummer)voor de wachtlijst of afmelden voor de busreis kan bij voorkeur via info@supver-psv.nl.

Wijziging vetrekpunt
In tegenstelling tot eerdere berichten zullen de bussen naar Tottenham Hotspur vertrekken vanaf de Mathildelaan.

Alle informatie voor reizen naar Tottenham...

Laatst bijgewerkt : 26 feb 2008 - 21:44