Supportersvereniging PSV
Home > Nieuws > Vergeet vanavond niet je sjaal mee te nemen naar PSV - Ajax!
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Vergeet vanavond niet je sjaal mee te nemen naar PSV - Ajax!

19 mrt 2008 - Door: Chris

Supportersvereniging PSV, PSV Fans United, Lighttown Madness en PSV roepen je op om bij de wedstrijd van vanavond tegen Ajax je sjaal mee te nemen. De initiatiefnemers willen op deze manier een sfeer creëren die een extra ondersteuning moet zijn voor het team van Sef Vergoossen.

Nog geen sjaal? Koop er dan één met bijna 50% korting
Wie nog geen PSV-sjaal heeft, kan deze op de wedstrijddag nog kopen. De Supporterswinkel PSV, PSV FANstore en PSV Fans United verkopen de sjaals namelijk op de wedstrijddag op diverse plaatsen rondom het Philips Stadion (bij ingang 6, 10, 13, 19 en 31) . Deze kosten normaliter € 13,95, maar worden met bijna 50% korting aangeboden voor slechts € 7,-. Zorg ervoor dat je er snel bij bent want op=op.

Tribunes vol sjaals!
Natuurlijk gaan we er vanuit dat iedereen zijn sjaal actief zal gebruiken en ontstaat er een sfeer die een bijdrage levert aan een topprestatie op het veld. Dus: neem je eigen PSV-sjaal mee, of koop er nog gauw eentje! We hebben al een uitverkocht huis, nu nog tribunes vol met rood-witte sjaals!Alle informatie over activiteiten en busreizen van de Supportersvereniging PSV kun je nu ook via e-mail ontvangen. Meld je hiervoor hieronder bij de email service van de Supportersvereniging PSV aan:

[%EMAILSERVICE%]

Laatst bijgewerkt : 19 mrt 2008 - 12:13