Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Gang van zaken reis NEC - PSV

Gang van zaken reis NEC - PSV

1 apr 2008 - Door: DvG

Rond de gang van zaken bij de reis naar NEC - PSV van zaterdag 29 maart jongstleden is het nodige opgemerkt.
Rond de noodzaak tot bijbetaling is reeds voorafgaande aan de wedstrijd duidelijk gecommuniceerd. Nu de lokale driehoek in Nijmegen, door de resultaten van PSV, op een laat moment besloten heeft om van de gecombineerde auto/bus combi toch nog een buscombi te maken, waren wij genoodzaakt de extra kosten voor de busreis ook bij de autocombi-deelnemers in rekening te brengen.

Wij betreuren echter wel dat er niet duidelijk gecommuniceerd is over de mogelijke betalingswijzen. Zo waren in eerste instantie pin-betalingen in de Supporterswinkel PSV niet mogelijk (dit is later gecorrigeerd). In de toekomst zullen wij hierover duidelijker communiceren.

Daarnaast werden wij door de lokale driehoek van Nijmegen pas na vertrek van de bussen met een aanvullende eis rond de aankomsttijd. Wij mochten ineens niet eerder dan 18.40 uur bij knooppunt Ewijk aankomen (alwaar we opgevangen zouden door de politie). Dit was eerder niet als eis gesteld door de lokale driehoek. Wij zullen dan ook de driehoek om een schriftelijke verklaring hieromtrent vragen. Van hun reactie zullen wij u op de hoogte stellen.

Laatst bijgewerkt : 1 apr 2008 - 23:39