Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Informatie Vitesse - PSV

Informatie Vitesse - PSV

Omzetting naar verplichte buscombi

16 apr 2008 - Door: MS

Er bestaat een mogelijkheid dat PSV in de uitwedstrijd tegen Vitesse, aanstaande zondag, de vierde titel op rij binnenhaalt. De eerdere autocombi is nu gewijzigd in een buscombi, waarvan we de supporters graag op de hoogte brengen. Ook is het aanvragen van een PSV uitkaart toch nog steeds mogelijk.

PSV moet besluit respecteren
In het vooroverleg is er door de lokale autoriteiten al gemeld dat er bij een eventuele kampioenswedstrijd een aantal aanvullende voorwaarden van toepassing is als het gaat om het vervoer van de PSV-supporters. Dit is ook gemeld in de verkoopvoorwaarden zoals we die hebben gecommuniceerd via de website. Op basis van aanvullende veiligheidsmaatregelen verplichten de lokale autoriteiten in Arnhem nu supporters om met een buscombi naar Arhem af te reizen waardoor de autocombi vervalt. Wij betreuren het besluit, maar moet het echter respecteren. Dit besluit staat los van de uitslag van de wedstrijd FC Groningen-Ajax die woensdagavond wordt ingehaald.

Verzekerd van toegangskaart
Uiteraard blijft iedereen met de autocombikaart verzekerd van een toegangskaart voor de wedstrijd. Op vertoon van het omwisselbiljet kunnen supporters nu gebruik maken van de buscombi. Het omwisselbiljet hoeft niet vooraf in Eindhoven te worden omgeboekt. De kosten voor bussen neem de Supportersvereniging PSV voor haar rekening, dus supporters hoeven ook geen extra prijsverschil bij te betalen. Alle beschikbare autocombikaarten zijn inmiddels uitverkocht.

Omwissellocatie in Heteren
Supporters die reeds voor de autocombi hebben geboekt, kunnen nog steeds met eigen vervoer afreizen naar de omwissellocatie, te weten parkeerplaats Poort van Midden Gelderland in Heteren. Echter kan men vanaf deze locatie niet met eigen vervoer verder reizen, maar staan er hier vijf bussen klaar die om 13.30 uur vertrekken naar het Gelredome. Let op, dit betekent ook dat de omwissellocatie voor supporters uit het Oosten/Noorden (Hotel Mercure in Arnhem) vervalt. Iedereen dient in Heteren op te stappen. Na afloop van de wedstrijd rijden deze vijf bussen uitsluitend weer terug naar Heteren.

Let op: aanvragen PSV uitkaart toch nog mogelijk
Voor de buscombi zijn nog steeds kaarten beschikbaar, voor diegenen die meereizen met de buscombi wijzigt er niets. Eerder is gecommuniceerd dat het aanvragen van een PSV Uitkaart dit seizoen niet meer mogelijk is, de club heeft echter besloten om deze beslissing terug te draaien. Supporters die nog niet in het bezit zijn van een PSV Uitkaart, kunnen zich alsnog registreren en kaarten boeken voor het duel in Arnhem. Supporters die zich de afgelopen twee weken hebben geregistreerd, kunnen inmiddels al kaarten boeken via www.psvuitwedstrijd.nl.

Laatst bijgewerkt : 17 apr 2008 - 12:38