Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Informatie FC Utrecht - PSV

Informatie FC Utrecht - PSV

Verplichte buscombi, vertrek 18.15 uur

11 aug 2008 - Door: MS

Op zaterdag 30 augustus 2008, aanvang 20.45 uur, speelt PSV in Utrecht de eerst competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen.

De verkoop start zaterdag 9 augustus om 09.00 uur en eindigt vrijdag 29 augustus om 14.00 uur. De verkoop voor de busreis stopt eerder als de laatste bus is volgeboekt.

Voor deze wedstrijd zijn uitsluitend kaarten verkrijgbaar voor een buscombi.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon n toegangskaart kopen. Klik http://www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV (Seizoen/Supporters) Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV (Seizoen/Supporters) Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV (Seizoen/Supporters) Club Card.

Prijzen:
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 23,40
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 33,40

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 18.15 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion.

Er is een alternatief opstappunt in Hedel (Parkeerterrein de Lucht", tussen afslag 17 en 18 van de A2). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Tevens vertrekt er vanuit Woerden de Randstadbus. Om de Randstadbus te boeken selecteer je op http://www.psvuitwedstrijd.nl de wedstrijd FC Utrecht PSV Randstadbus. De Randstadbus vertrekt om 19.15 uur vanuit Woerden.

Voor meer informatie over de busreis kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Laatst bijgewerkt : 11 aug 2008 - 19:50