Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Wedstrijd FC Utrecht - PSV vervroegd naar 14.30 uur

Wedstrijd FC Utrecht - PSV vervroegd naar 14.30 uur

27 aug 2008 - Door: MS

Op last van de lokale autoriteiten is de competitiewedstrijd FC Utrecht - PSV aanstaande zaterdag vervroegd van 20.45 uur naar 14.30 uur. Dat is vanochtend door de KNVB officieel bevestigd. Hierdoor zijn ook de vertrektijden van de supportersbussen van PSV gewijzigd. Lees in dit bericht alle noodzakelijke informatie.

Aangepaste vertrektijd supportersbussen
In verband met het vervroegde aanvangstijdstip is ook de vertrektijd van de supportersbussen gewijzigd. De supportersbussen vertrekken om 12.00 uur vanuit Eindhoven vanaf parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion. De Randstadbus vertrekt om 13.00 uur vanuit Woerden.

Verhinderd?
Supporters die door deze wijziging niet meer in de gelegenheid om alsnog deze uitwedstrijd te bezoeken, kunnen de kaart nog annuleren. Supporters die betaald hebben via internetbankieren (creditcard of Ideal) of die contant betaald hebben bij PSV Kaartverkoop (ingang 27) dienen contact op te nemen met PSV kaartverkoop voor restitutie. Dit kan per e-mail via kaartverkoop@psv.nl of telefonisch via 040-2505505. Supporters die contant hebben betaald in de winkel van de Supportersvereniging PSV dienen contact met hen op te nemen, telefonisch via 040-2574782 of via email ledenadministratie@supver-psv.nl. Bij het annuleren graag de relatienummers vermelden of bij de hand hebben zodat de annulering op een juiste wijze kan worden verwerkt. Indien de betaling via creditcard of Ideal heeft plaatsgevonden wordt het bedrag per bank teruggestort naar de hoofdboeker. Graag hiervan ook het bankrekeningnummer vermelden.

Wel naar FC Utrecht-PSV?
Supporters die al hadden geboekt en die nog steeds in de gelegenheid zijn om naar de wedstrijd te gaan, kunnen gewoon gebruik maken van het reeds geboekte omwisselbiljet. Supporters die ondanks de wijziging nu alsnog naar de wedstrijd kunnen gaan, kunnen nog tot vrijdag 16.30 uur terecht op www.psvuitwedstrijd.nl voor het boeken van een toegangskaart.

Laatst bijgewerkt : 29 aug 2008 - 10:10