Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Informatie kaartverkoop AZ - PSV
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Informatie kaartverkoop AZ - PSV

Zaterdag 20 september 2008, 20.45 uur

30 aug 2008 - Door: DvG

Verkoop:
De verkoop start zaterdag 30 augustus om 09.00 uur en eindigt vrijdag 19 september om 14.00 uur. De verkoop voor de busreis stopt eerder als de laatste bus is volgeboekt.

Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor een autocombi als een buscombi.

Er zijn in totaal 1000 kaarten beschikbaar voor PSV supporters, verdeeld over 2 vakken. Indien er dinsdag 9 september minder dan 450 kaarten zijn verkocht, dan zal er 1 vak (met 450 kaarten) voor PSV supporters beschikbaar zijn. Indien er 9 september meer dan 450 kaarten verkocht zijn, dan zijn beide vakken (en dus 1000 kaarten) voor PSV supporters beschikbaar.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik http://www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV (Seizoen/Supporters) Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV (Seizoen/Supporters) Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV (Seizoen/Supporters) Club Card.

Prijzen:
Autocombi € 28,00 (inclusief € 1,00 parkeertoeslag)
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 25,80
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 35,80

Opmerkingen autocombi:
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag te worden omgewisseld. Er zijn 2 omwisselpunten. Supporters kunnen zelf kiezen van welk omwisselpunt men gebruik maakt.
Omwissellocatie 1 (komend vanaf Zuid-Nederland) is parkeerplaats “Ruwiel" (Shell benzinestation) aan de A2 tussen afslag 4 en 5
Omwissellocatie 2 (komend vanaf Noord-Nederland) is parkeerplaats “Hackelaar" (Shell benzinestation) aan de A1 afslag tussen 4 en 5.
Bij beide omwisselpunten dient er tussen 19.15 uur en 19.45 uur te worden omgewisseld.
Men ontvangt een verplichte route naar een afgeschermd deel bij het stadion waar men de auto kan parkeren. Men dient zich hier aan te houden (afwijking van de route kan resulteren in een stadionverbod!)

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 17.15 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion.

Er zijn alternatieve opstappunten in Hedel (Parkeerterrein “de Lucht", tussen afslag 17 en 18 van de A2) en Vianen (Parkeerterrein restaurant van der Valk, afslag 11 van de A2). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82 of info@supver-psv.nl.


Alle informatie over activiteiten en busreizen van de Supportersvereniging PSV kun je nu ook via e-mail ontvangen. Meld je hiervoor hieronder bij de email service van de Supportersvereniging PSV aan:

[%EMAILSERVICE%]

Laatst bijgewerkt : 30 aug 2008 - 10:18