Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Sfeeroproep en aanbieding: PSV-sjaals tijdelijk maar € 9,-

Sfeeroproep en aanbieding: PSV-sjaals tijdelijk maar € 9,-

23 jan 2009

Naast de aangekondigde sfeeractie van Lightown Madness op de noordtribune, houdt PSV aanstaande zaterdag in samenwerking met PSV Fans United en de Supportersvereniging PSV een sjaalactie rondom de wedstrijd tegen NAC Breda. Een Philips Stadion vol met sjaals moet zorgen voor extra ondersteuning aan PSV.

35% korting op alle sjaals van PSV!
Wie nog geen PSV-sjaal heeft, kan deze nu met een aantrekkelijke korting kopen! In de Supporterswinkel PSV kosten de sjaals normaliter € 13,95 maar vanaf vandaag tot en met zaterdag betaal je tijdelijk slechts maar € 9,-. Een korting van 35%! Ook de Supportersvereniging PSV doet mee aan deze actie, evenals PSV Fans United. Je kunt dus overal terecht zaterdag als PSV aantreedt tegen NAC Breda: de sjaals zijn verkrijgbaar bij ingang 11(Supporterswinkel PSV), 11/12, 15/16 en 19/20. Dus wapen jezelf zaterdagavond tegen de kou en zorg dat je er snel bent, want voor deze kortingsactie geldt op=op. De wedstrijd tegen NAC begint zaterdagavond om 19.45 uur.

Tribunes vol sjaals!
Natuurlijk gaan we er vanuit dat iedereen zijn sjaal actief zal gebruiken en daarmee ontstaat er een sfeer die een bijdrage levert aan een overwinning op het veld. Dus: neem je eigen PSV-sjaal mee, of koop er nog gauw eentje! We hebben al een bijna uitverkocht huis, nu nog tribunes vol met rood-witte sjaals! Voorafgaand aan de aftrap houdt Lighttown Madness op de noordtribune al een sfeeractie, waarbij de sjaals ook al de lucht in kunnen op alle andere tribunes. Samen zorgen we voor de beste sfeer!

Laatst bijgewerkt : 23 jan 2009 - 8:03