Supportersvereniging PSV
Home > Nieuws > Informatie kaartverkoop Volendam-PSV
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Informatie kaartverkoop Volendam-PSV

FC Volendam – PSV (08-02-2009)

3 feb 2009 - Door: DvG

Een nader nieuwsbericht over de uitkomst van het kort geding, gekoppeld met de start van de kaartverkoop, volgt zo snel mogelijk.
Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zondag 8 februari 2009, 14.30 uur

Verkoop:
De verkoop start dinsdag 3 februari om 19.00 uur en eindigt zaterdag 7 februari om 12.00 uur. De verkoop voor de busreis stopt eerder als de laatste bus is volgeboekt.

Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor een autocombi als een buscombi.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik http://www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV (Seizoen/Supporters) Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV (Seizoen/Supporters) Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV (Seizoen/Supporters) Club Card.

Prijzen:
Autocombi € 22,00
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 22,80
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 32,80

Opmerkingen autocombi:
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag te worden omgewisseld. Dit kan bij op het parkeerterrein van carpoolplaats Wormerland, gelegen aan de A7 tussen Zaandam en Purmerend. Het omwisselbiljet dient tussen 13.15 uur en 13.45 uur te worden omgewisseld.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 11.30 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion.

Er zijn alternatieve opstappunten in Hedel (Parkeerterrein “de Lucht", tussen afslag 17 en 18 van de A2) en Vianen (Parkeerterrein restaurant van der Valk, afslag 11 van de A2). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via info@supver-psv.nl of via (040) 257 47 82.

Laatst bijgewerkt : 3 feb 2009 - 16:58