Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > KNVB trapt in spelletje FC Twente

KNVB trapt in spelletje FC Twente

FC Twente - PSV verplaatst

6 mrt 2009 - Door: DvG

Op woensdag 4 maart speelde FC Twente nog een wedstrijd in het eigen stadion. Direct daarna zou de grasmat vervangen worden, waardoor de wedstrijd tegen PSV op zaterdag op een nieuwe mat gespeeld zou worden. Wat blijkt nu? De grasmat is niet klaar en de KNVB accepteert dit gewoon.

Hoe kan het bestaan dat de KNVB geen verantwoordelijken aanwijst voor dit debacle? Als je denkt dat je binnen 3 dagen een volledig speelklare grasmat kunt leggen, dan neem je toch ook een weloverwogen risico dat dit niet gaat lukken? FC Twente moet dan ballen tonen en deze verantwoordelijkheid nemen én de KNVB moet dit ook van de club eisen!

Nu lijkt het dat de Twents-Zeistse combi (waar kwam de directeur van de KNVB ook alweer vandaan?) de consequenties van de wanprestatie van de club uit Enschede bijna volledig bij PSV en haar supporters neerlegt. Het lijkt haast doorgestoken kaart.

Op een achternamiddag wordt verwacht dat PSV, de Supportersvereniging PSV en alle PSV fans afzonderlijk hun hele weekendprogramma omgooien. Net of het makkelijk is om al geboekte bussen voor de zaterdag ineens in te zetten op de zondag (dit is inmiddels wel gelukt met veel pijn en moeite)? Wat zullen je teamgenoten denken als je je eigen voetbalwedstrijd op zondag af moet zeggen, omdat er een stel malloten niet weten hoe ze een grasveldje aan moeten leggen? Dit nog los van de competitievervalsing die ontstaat.

Het was al bekend dat de KNVB niks gaf om supporters. Nog niet bekend was dat men ook bereid is om mee te werken aan competitievervalsing.

De Supportersvereniging PSV overweegt om zowel FC Twente als de KNVB aansprakelijk te stellen voor alle schade die zij, maar ook de fans zullen oplopen vanwege deze wanprestatie.

Maar omdat we ook weer niet de slechtsten willen zijn een tip voor onze vrienden uit Zeist en uit Enschede...

Je hoeft geen Piet Paulusma of Johan Verschuuren te heten om te weten dat het weer in maart wel eens slecht is. We leerden op de basisschool tenslotte al: "Maart roert zijn staart".

Laatst bijgewerkt : 6 mrt 2009 - 21:34