Supportersvereniging PSV
Home > Nieuws > Alex denkt dat Hiddink bij Chelsea blijft
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Alex denkt dat Hiddink bij Chelsea blijft

Eten met vriend Gomes, bellen met Farfn

15 apr 2009 - Bron: PSV - Door: ES

Voormalig PSV'er Alex beleefde gisteravond met zijn club Chelsea een weergaloze voetbalavond. In de wedstrijd tegen Liverpool was de verdediger met een vernietigende vrije trap verantwoordelijk voor de 2-2. De wedstrijd eindigde in 4-4, waarmee de ploeg van coach Guus Hiddink zich plaatste voor de halve finale van de Champions League.

Sinds de komst van Hiddink is Alex weer basisspeler in Londen. En ondanks het feit dat Hiddink meerdere malen heeft aangegeven dat hij na dit seizoen bij Chelsea vertrekt, denkt Alex dat hij blijft. "Hiddink vertelde me dat hij het een hele goede club vindt en dat hij het hier erg naar zijn zin heeft. Het hangt natuurlijk ook van de Russische voetbalbond af, maar ik denk dat hij wil blijven," verklaart Alex tegenover PSV Media.

In het interview vertelt de Braziliaan dat hij nog altijd goed contact heeft met Gomes en Farfn. Gomes kwam afgelopen weekend nog bij Alex een hapje eten. "Ik denk dat we elkaar ongeveer zon twee keer per maand zien, en daarnaast spreek ik hem, net als Farfn overigens, ook vaak per telefoon. Gomes is een goede man, een echte vriend."

Laatst bijgewerkt : 15 apr 2009 - 15:19