Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Oproep aan alle PSV fans

Oproep aan alle PSV fans

4 aug 2009 - Door: DvG

Bij zowel de supportersvereniging PSV als PSV Fans United zijn reacties binnengekomen van teleurgestelde fans die het jammer vinden dat eigen fans de spelers van hun eigen club, PSV, uitfluiten.

In de tweede helft van de met 3-3 gelijkgespeelde wedstrijd tussen PSV en VVV-Venlo werd er al met regelmaat gefloten wanneer er weer eens wat mislukte. Bij het invallen van PSVíer Danko Lazovic klonk er zelfs, helaas, een groot fluitconcert. Veel fans zijn het met die fluitconcerten niet eens en vinden, terecht, dat je de club juist moet toezingen wanneer het wat minder gaat. Juist dan heeft het team de steun nodig van de fans. Van uitfluiten is nog nooit iemand beter gaan voetballen.

Op zich kunnen we nog wel begrijpen dat na de wedstrijd een signaal van onvrede naar de spelers wordt geuit. Maar tijdens een wedstrijd heeft het team onze steun heel hard nodig. Laten we dan ook als een echte Twaalfde Man achter hen gaan staan!
Wij, als supportersverenigingen van PSV, willen daarom iedere PSV fan oproepen het team te blijven steunen! Ook als het even tegenzit!Supportersvereniging PSV & PSV Fans United


Eindstand:

 
Ja0%
Nee0%
Geen Mening0%

Aantal stemmen: 0

Laatst bijgewerkt : 4 aug 2009 - 19:52