Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Informatie Forza PSV aflevering 1 okt 2009

Informatie Forza PSV aflevering 1 okt 2009

1 okt 2009 - Bron: Forza PSV - Door: Chris

In de aflevering van Forza PSV van donderdagavond 1 oktober is Forza PSV op bezoek bij Andreas Isaksson. Ondanks de goede resultaten van PSV krijgt de doelman veel kritiek van de supporters van PSV en de media. Wat vindt hij van die kritiek en hoe gaat hij daarmee om?Met oud-PSV’er Ovidiu Stinga kijken we vooruit naar de Europa League-wedstrijd tegen CFR Cluj. De Roemeen kan als geen ander de kansen van PSV inschatten tegen de club uit zijn vaderland. Na de wedstrijd wordt Forza PSV om 22:00 uur geüpdate met reacties van de spelers op PSV – CFR Cluj.

In de Topper van Toen dit keer enkele prachtige doelpunten van de Braziliaanse topspits Ronaldo. Verder is er aandacht voor de PSV Zuipsite; een drukbezochte website van kritische PSV-supporters.

Burgemeester Rob van Gijzel van Eindhoven en voetbalster Kirsten van de Ven geven deze week hun mening over PSV in ons panel. En dan hebben we ook nog aandacht voor de Nederlandse hockeyvrouwen. Wil je weten wat zij deden in het Philips Stadion? Kijk dan naar Forza PSV!

Laatst bijgewerkt : 1 okt 2009 - 9:18