Supportersvereniging PSV
Home > Nieuws > Rutten en zijn mannen nog steeds ongeslagen!
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Rutten en zijn mannen nog steeds ongeslagen!

Voorwoord voorzitter clubblad november 2009

14 nov 2009 - Door: DvG

In de competitie, Europa League en in de KNVB-beker heeft PSV nog geen nederlaag geleden. Wat een verschil met onder andere vorig jaar. Het team straalt vertrouwen uit, ook al gaat het wel eens stroef, maar uiteindelijk blijkt PSV toch aan het langste eind te trekken. Natuurlijk, uit bij FC Utrecht kroop PSV door het oog van de naald, maar ja dan blijkt dat Andreas Isaksson zijn vertrouwen van de coach niet heeft beschaamd, wat een geweldige reflexen had hij in huis, hij redde de ongeslagen status op zijn eentje. Al eerder, via Omroep Brabant, vroegen wij aan de supporters om Andreas het vertrouwen te geven. De geboorte van zijn zoon heeft hem ook de nodige rust gegeven zei hij tijdens zijn bezoek aan het Supportershome. De ôklik" naar supporters is gemaakt.
In de KNVB-beker werden De Graafschap en Roda JC verslagen en neemt PSV het op in een uitwedstrijd tegen Heerenveen om de achtste finales te bereiken.
Koploper in de Europa League met zeven punten moet een goed uitgangspunt zijn om te overwinteren. In Kopenhagen zal PSV, gesteund door meer dan 1000 supporters, minstens trachten de ongeslagen status te behouden wat een prachtig perspectief zal zijn voor de nog twee resterende wedstrijden.
De enorme knal tijdens de wedstrijd thuis tegen FC Kopenhagen kan grote gevolgen hebben voor PSV. Het is niet de eerste keer dat zoiets gebeurd in het Philips Stadion. Het vooronderzoek van de UEFA is gestart, we gaan er van uit dat de oproep van PSV aan haar supporters om de dader mede op te sporen resultaat zal hebben. De eventuele strafmaatregel van de UEFA kan dan verhaald worden op de dader.
Op 14 december aanstaande, tijdens de Algemene Ledenvergadering, hopen wij u nadere informatie te kunnen geven over de situatie van het aanstellen van een supportersmanager en kennis te laten maken met de beoogde voorzitter, te benoemen in het jaar 2010.
Tenslotte willen wij Lighttown Madness complimenteren met de fraaie sfeeractie op de West- tribune tijdens de wedstrijd tegen Vitesse. Grandioos!

Ger van Os

Laatst bijgewerkt : 14 nov 2009 - 17:26