Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Informatie SC Heerenveen - PSV

Informatie SC Heerenveen - PSV

Verkoop weer gestart!

23 dec 2009 - Door: RB

Informatie sc Heerenveen - PSV (16/01/2010)
Competitie:
KNVB beker

Datum en aanvang:
Zaterdag 16 januari 2010, 19.45 uur

Wijziging speeldatum
Deze wedstrijd stond oorsponkelijk gepland op woensdag 23 december 2009. Door de omstandigheden als gevolg van de eerdere sneeuwval is deze wedstrijd toen afgelast en opnieuw vastgesteld op 16 januari 2010.

Supporters die reeds in het bezit waren van een omwisselbiljet voor eigen vervoer of de buscombi kunnen dit omwisselbiljet gewoon gebruiken op de nieuwe speeldatum.

Supporters die op de nieuwe datum verhinderd zijn, kunnen contact opnemen met PSV Kaartverkoop om hun omwisselbiljet te annuleren. Het volledige aankoopbedrag wordt dan geretourneerd. Dit dient te gebeuren voor het sluiten van de verkoop.

Verkoop:
De verkoop is inmiddels weer hervat. De verkoop eindigt vrijdag 15 januari om 14.00 uur. De verkoop voor de busreis stopt mogelijk eerder als kort voor het sluiten van de verkoop een complete bus is volgeboekt.

De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV (Seizoen/Supporters) Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV (Seizoen/Supporters) Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV (Seizoen/Supporters) Club Card.

Prijzen:
Eigen vervoer € 11,50
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 19,50
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 29,50

Eigen vervoer:
De auto kan worden geparkeerd bij het bezoekersvak. Bij de ingang van het bezoekersvak wordt het omwisselbiljet omgeruild tegen de toegangskaart.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 15.45 uur van het parkeerterrein aan de westzijde van het Philips Stadion.

Er zijn alternatieve opstappunten in Oss (Parkeerterrein Mc Donalds, Afslag 15 van de A50) en Arnhem (Parkeerterrein “de Waterberg", Afslag 26 van de A50). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Laatst bijgewerkt : 23 dec 2009 - 18:16