Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Tiny Sanders benoemd tot Algemeen Directeur van PSV

Tiny Sanders benoemd tot Algemeen Directeur van PSV

6 jan 2010 - Bron: Persbericht PSV - Door: Chris

De Raad van Commissarissen van PSV NV maakt bekend Tiny Sanders benoemd te hebben tot Algemeen Directeur van PSV, per 1 juli 2010.

Tiny Sanders treedt per 1 april bij PSV in dienst en zal de eerste drie maanden begeleid worden door de huidige Algemeen Directeur Jan Reker.

In de nieuwe structuur zal hij eindverantwoordelijke worden voor de gehele organisatie.

In de komende periode zal PSV nog een Technisch Manager aanstellen, die samen met de Algemeen Directeur en de Financieel Manager het Directieteam zullen vormen.

Frits Schuitema (Voorzitter van de Raad van Commissarissen) zegt verheugd te zijn om op zoín korte termijn duidelijkheid te kunnen verschaffen met de aanstellen van iemand die een zeer brede internationale ervaring als Algemeen Directeur van een groot bedrijf en een zeer grote betrokkenheid bij PSV heeft. Vanaf zijn tiende jaar zit Tiny Sanders al op de tribune.

Tiny Sanders zegt verrast te zijn door het verzoek, maar graag bereid te zijn zijn huidige portefeuille van activiteiten grotendeels af te bouwen door de zakelijke uitdaging gecombineerd met een grote betrokkenheid. "Tegen sommige dingen zeg je gewoon ja. Het is letterlijk en figuurlijk dichtbij. Dat is zo en dat voelt zo".

Tiny Sanders is 53 jaar, gehuwd en heeft drie zonen.

Meest recent heeft hij ruim vijftien jaar diverse functies bekleed bij Campina B.V., waar hij tot de fusie met Friesland Foods ruim zeven jaar voorzitter van de Directie was.

Laatst bijgewerkt : 6 jan 2010 - 16:54