Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Lace up Saves lives!

Lace up Saves lives!

De Nike (red) veters ook verkrijgbaar in de Supporterswinkel PSV

19 mrt 2010 - Door: DvG

Met ‘Lace Up. Save Lives’, onder de campagnenaam (RED), is er een wereldwijde actie van Nike gaande om de HIV-AIDS-problematiek in Afrika te belichten. In het Philips Stadion neemt de (RED)-campagne zaterdag een prominente plaats in bij de wedstrijd tegen FC Twente, onder meer rondom het stadion, op en rond het veld. De veters zijn uiteraard ook te koop in de Supporterswinkel PSV (ingang 11 Philips Stadion)
Nike is met (RED) de campagne ‘Lace Up. Save Lives’ gestart om de HIV/AIDS-problematiek in Afrika onder de aandacht te brengen. (RED) is het charitatieve project waarvan U2-zanger Bono medeoprichter is. Het concept van (RED) houdt onder meer dat mensen gestimuleerd worden om een paar rode (NIKE)RED veters te kopen, waarvan de winst in zijn geheel wordt verdeeld onder de initiatieven van de voetbalgemeenschap van Nike die onderwijs en informatie verstrekt over de preventie van HIV/AIDS, en het Global Fund ter bestrijding van AIDS, tuberculose en malaria.
De (NIKE)RED veters zijn voor € 4,00 uiteraard te koop in de Supporterswinkel PSV. Meerdere Europese topclubs en hun spelers helpen mee om de campagne tot een groot succes te maken. Zo vond er in het Emirates Stadium van Arsenal bij de wedstrijd tegen Manchester United een grote (RED) actie plaats. Dat gebeurde ook bij de meest recente oefeninterlands van Nederland en Brazilië. Nu is PSV aan de beurt!

Laatst bijgewerkt : 19 mrt 2010 - 16:48