Supportersvereniging PSV
Home > Nieuws > Informatie AZ – PSV (02-05-2010)
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Informatie AZ – PSV (02-05-2010)

8 apr 2010 - Door: Chris

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zondag 2 mei 2010, 14.30 uur

Verkoop:
De verkoop start zaterdag 10 april om 09.00 uur en eindigt vrijdag 30 april om 14.00 uur. De verkoop voor de busreis stopt mogelijk eerder als kort voor het sluiten van de verkoop een complete bus is volgeboekt.

Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor een autocombi als een buscombi.

Er zijn in totaal 750 kaarten beschikbaar voor PSV supporters. In het uitvak in Alkmaar bevinden zich uitsluitend staanplaatsen.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik http://www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV (Seizoen/Supporters) Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV (Seizoen/Supporters) Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV (Seizoen/Supporters) Club Card.

Let op: er is voortaan een nieuwe versie in gebruik van http://www.psvuitwedstrijd.nl. Voortaan dient het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd. Dit dient te gebeuren bij de 1e aanmelding in het systeem. Dit geldt bij een groepsboeking ook voor de andere personen. Indien zij dus nog niet zelf het mobiel telefoonnummer hebben geregistreerd, dan dient dit alsnog bij het boeken te gebeuren.

Prijzen:
Autocombi € 24,00
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 24,00
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 34,00

Opmerkingen autocombi:
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag te worden omgewisseld op parkeerplaats “Ruwiel" (Shell benzinestation) aan de A2 tussen afslag 4 en 5. Het omwisselen vindt plaats tussen 12.45 uur en 13.15 uur.
Men ontvangt een verplichte route naar een afgeschermd deel bij het stadion waar men de auto kan parkeren. Men dient zich hier aan te houden (afwijking van de route kan resulteren in een stadionverbod!)

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 11.00 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion.

Er zijn alternatieve opstappunten in Hedel (Parkeerterrein “de Lucht", tussen afslag 17 en 18 van de A2) en Vianen (Parkeerterrein restaurant van der Valk, afslag 11 van de A2). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Laatst bijgewerkt : 8 apr 2010 - 17:06