Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > KNVB capituleert en dupeert Echte Fans

KNVB capituleert en dupeert Echte Fans

15 apr 2010 - Door: DvG

Met verbazing heeft de Supportersvereniging PSV kennis genomen van de berichtgeving rond het spelen van de bekerfinale in twee wedstrijden. Hiermee capituleert de bond voor buitenproportionele aandacht aan een stel aandachtszoekers en verdoezelt het de eigen fouten.
Al eerder heeft de Supportersvereniging PSV aangegeven dat KNVB en andere beleidsmakers meer aandacht moet besteden aan de positie van de echte supporters. Blijkbaar blijft men vergeten dat 99,9% van de voetbalfans géén hooligans zijn, hun eigen club willen steunen daar waar mogelijk en dit zonder enig probleem.
Met deze beslissing laat de KNVB merken dat zij de eigen fouten rond de Bekerfinale (bijvoorbeeld het oncontroleerbaar verkopen van “neutrale" kaarten) niet wenst te erkennen en ingaat op de chantage van een klein groepje aandachtszoekers uit Amsterdam. Wederom straft zij hier de echte, goedwillende, fans!
Bovendien wordt door deze beslissing het verloop van elke wedstrijd in het Nederlandse betaalde voetbal vogelvrij verklaard. Als aandachtszoekers het willen kunnen zij tenslotte wedstrijden laten verplaatsen of verbieden. De KNVB heeft met haar beslissing aangegeven in het vervolg ontvankelijk te zijn voor dit soort chantage! Clubs met echte supporters dreigen gestraft te worden door een mogelijk verbod op meereizende fans.
Het wordt hoog tijd dat de stem van de echte fan op landelijk niveau weer gehoord gaat worden om deze oneerlijkheid te voorkomen! De Supportersvereniging PSV zal binnenkort alle goedwillende Supportersverenigingen in Nederland uitnodigen om te komen tot een samenwerking en de stem van de Echte Fan gehoord te laten worden!

Laatst bijgewerkt : 15 apr 2010 - 21:25