Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Het eerste voorwoord van Rob van den Akker

Het eerste voorwoord van Rob van den Akker

De nieuwe voorzitter

12 jun 2010 - Door: DvG

Vandaag valt ons clubblad "De PSV Supporter" weer in diverse huizen op de deurmat. Zoals gebruikelijk publiceren wij het voorwoord van de voorzitter ook op onze website. Deze keer de premiere van onze nieuwe voorzitter, Rob van den Akker.

Beste Supporters,

Het eerste voorwoord als voorzitter. Ik merkte dat ik de neiging kreeg dit stuk vol te proppen met informatie.
Introduceren, ideeŽn, plannen, kritiek, bedankjes, complimenten etc

Echter, in een interview in het clubblad krijg ik al de kans mezelf te introduceren. Daarnaast wil ik me nog verder inwerken en vooral de mening van de supporters horen alvorens ik allerlei dingen uitspreek over actuele zaken. Gelukkig heb ik de afgelopen maanden veel supporters en leden mogen ontmoeten. Langzaam maar zeker krijg ik een beeld van de meest belangrijke zaken die de club, de vereniging en de supporters bezig houden.

Mijn gevoel is goed voor het komende seizoen. Fred Rutten die met zijn technische staf het tweede jaar ingaat, dus nog meer zijn stempel op het voetbal kan zetten. Een nieuw directieteam dat met veel ervaring, expertise en ambitie haar plek inneemt. Een, inmiddels vernieuwde, Raad van Commissarissen die lijkt te ondersteunen dat de club noodzakelijke investeringen moet doen. Een voetbalklimaat dat, door het komende WK, menig voetbalhart harder laat slaan. Kortom, genoeg tekenen dat PSV weer aan zelfbewustzijn en ambitie lijkt te winnen. Noodzakelijke voorwaarden voor een succesvol seizoen.

Los van het volgen van de club PSV, zijn we ook binnen de supportersvereniging actief aan de slag. Etienne als nieuwe supportersmanager, full-time beschikbaar om onze plannen mee uit te voeren, onze supporters te vertegenwoordigen in allerlei overlegvormen en makkelijk en snel aanspreekbaar voor supporters, PSV, gemeente, politie etc. Hierdoor kunnen we de belangen van de PSV supporters nog meer behartigen!!

We gaan op zoek naar een nog groter draagvlak voor onze plannen. Hiervoor gaan we actief nieuwe leden werven, waarbij we het zowel voor nieuwe leden als bestaande leden die een nieuw lid aanbrengen ook aantrekkelijk maken met leuke attenties. Elders in dit blad lichten we een tipje van de sluier op van onze plannen, zoals sfeerverhoging, het opzetten van Chapters en het makkelijker en leuker maken om mee te gaan naar uitwedstrijden.

We willen duidelijkheid geven aan onze leden, alle PSV supporters, maar ook naar gemeente, politie, KNVB, PSV, wat onze plannen en ambities zijn. Daarmee kunt u ons, als bestuur, ook aanspreken op het bezig zijn met of al dan niet behalen van die doelen. We gaan onze plannen binnenkort met onze achterban en met PSV doorspreken, zodat de vereniging en de club PSV elkaar gaan versterken in plaats van tegenover elkaar te komen staan. Duidelijkheid, heldere verwachtingen en openheid zijn daarbij belangrijk.

Kortom, plannen genoeg, het uitvoeren ervan is het belangrijkste. Met het nodige enthousiasme, PSV gevoel en een positieve insteek willen we als supporters weer als EEN MAN achter Fred Rutten en zijn team kunnen staan. Waarbij wij als vereniging de belangen van de supporters blijven behartigen op een positief kritische wijze!

Dan rest me nog om Ger en zijn bestuur enorm te bedanken voor de inzet en zeker ook voor het feit dat ik in een vereniging stap die, in tegenstelling tot vele andere verenigingen, financieel zeer gezond is.

Rob van den Akker


Reageren? Mail naar rob@supver-psv.nl

Laatst bijgewerkt : 12 jun 2010 - 21:53