Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > De Supportersvereniging PSV pakt uit tijdens het kick-off event!

De Supportersvereniging PSV pakt uit tijdens het kick-off event!

Geheel vernieuwd!

16 jul 2010 - Door: DvG

Morgen, zaterdag 17 juli, start ook voor de Supportersvereniging PSV het nieuwe voetbalseizoen!

De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt aan een supportersvereniging met nieuw elan. De eerste uitkomsten van ons werk zijn morgen te bewonderen.

Allereerst wordt morgen het nieuwe logo van de vereniging ge√Įntroduceerd. Dit nieuwe logo moet het beeldmerk van de Echte PSV Fan worden.

Daarnaast zullen wij op het Kick-Off event staan met een aantal fantastische zomeraanbiedingen speciaal voor de Echte PSV Fan. Dit geldt ook voor een speciale aanbieding voor hen die op het Kick Off Event lid worden van de Supportersvereniging PSV en zich dus aansluiten bij De 12e man! Niet alleen ontvang je morgen bij aanmelding de exclusieve sjaal van de Supportersvereniging PSV, daarnaast krijg je ook nog een mooie opblaasstoel (twv ‚ā¨10,-), welke uiterst handig is tijdens de komende zomervakantie!



Speciaal voor de zomervakantie heeft de Supportersvereniging PSV in samenwerking met de Supporterswinkel PSV ook nog een aantal speciale zonnige en zomerse aanbiedingen, speciaal gericht op de naderende zomervakantie! Deze unieke artikelen van de 12e Man zijn op het Kick-Off event uitsluitend verkrijgbaar bij de stands van de Supportersvereniging PSV en de Supporterswinkel PSV!



Aangezien wij iedereen willen laten meegenieten van de vernieuwde Supportersvereniging PSV én de zonnige aanbiedingen van de Supporterswinkel PSV hebben wij besloten om al om 14.00 uur van start te gaan (de rest van het kick-off event begint om 16.00 uur).

Je kunt de stands van de Supporterswinkel PSV en de Supportersvereniging PSV vinden bij ingang 11 van het Philips Stadion!

Tot morgen!

Laatst bijgewerkt : 16 jul 2010 - 19:52