Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoop uitwedstrijd SC Heerenveen - PSV

Verkoop uitwedstrijd SC Heerenveen - PSV

Gebruik clubcard

23 jul 2010 - Door: RB

De wedstrijd SC Heerenveen - PSV is inmiddels in de verkoop via psvuitwedstrijd.nl

Voor deze wedstrijd zou geboekt moeten worden met de nieuwe clubcard van de Supportersvereniging PSV. Deze clubcard is nog niet bezorgd bij onze leden en dit zal vermoedelijk eind juli / begin augustus gebeuren. De verwerking geschied extern en op dit proces hebben wij geen invloed. De clubcard wordt zo spoedig mogelijk uitgeleverd is ons verzekerd. Lees hieronder belangrijke informatie voor de uitwedstrijd tegen Heerenveen.

Mensen die in het bezit zijn van een seizoenclubcard dienen met deze barcode in te loggen. Wil men gebruik maken van de busreis dan is het raadzaam om vr het boeken contact op te nemen met de Supportersvereniging PSV of PSV Kaartverkoop. Dit om te voorkomen dat eventuele korting achteraf verrekend dient te worden.

Leden van de Supportersvereniging PSV die niet in het bezit zijn van een seizoenkaart verzoeken wij eerst telefonisch contact op te nemen voor hun barcode zodat ook zij in kunnen loggen op psvuitwedstrijd.nl. Let er op dat je mogelijk meerdere barcodes dient op te vragen indien men een groepsboeking wil doen en bij elkaar in dezelfde bus wenst te zitten.

Wij zijn te bereiken op 040-2574782. Zaterdag zijn wij te bereiken tussen 11.00 en 17.00!

De clubcard van het seizoen 2009-2010 kan men voor uitwedstrijden niet meer gebruiken.

Onze excuses voor het ongemak!

Laatst bijgewerkt : 23 jul 2010 - 20:04