Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Peter Fossen (47) terug in directieteam PSV

Peter Fossen (47) terug in directieteam PSV

26 jul 2010 - Door: Chris

Peter Fossen (47) keert per 1 september terug in vaste dienst bij PSV, zo heeft algemeen directeur Tiny Sanders maandag bekendgemaakt.

Fossen zal in het nieuwe directieteam verantwoordelijk worden voor de tak Operations (stadion, veiligheid, wedstrijdzaken en juridische zaken). Van 1997 tot 2002 zat Fossen ook in de directie van PSV.

Groot internationaal netwerk
Peter Fossen maakte van 1 juli 1997 tot 1 juli 2002 deel uit van de directie van PSV. Door een verschil van inzicht trad hij destijds uit de directie, maar bleef hij als consultant verbonden aan de club. PSV en Peter Fossen vonden dit het juiste moment om de relatie weer te verstevigen. "De brede kennis en ervaring van Peter, inclusief zijn grote internationale netwerk, maken Peter zeer geschikt om een nieuwe rol te spelen bij PSV", aldus algemeen directeur Tiny Sanders. "Met Fred Rutten als hoofdcoach en een team verder bestaande uit Marcel Brands als technisch manager, Frans Willems als controller en Peter Fossen als manager operations, staat een team dat de grote uitdagingen met vertrouwen tegemoet treedt."

"Waardering"
Fossen is verheugd om weer fulltime aan de slag te gaan bij PSV. "Het is voor mij waardering dat Tiny mij terug heeft gevraagd. De afgelopen jaren heb ik veel contacten in de voetballerij opgedaan en daarmee hoop ik van toegevoegde waarde te zijn, als onderdeel van een sterk team van mensen dat PSV de toekomst in leidt."

Laatst bijgewerkt : 26 jul 2010 - 18:19