Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Informatie kaartverkoop ADO den Haag - PSV

Informatie kaartverkoop ADO den Haag - PSV

4 aug 2010 - Door: DvG

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zondag 29 augustus 2010, 14.30 uur

Verkoop:
De verkoop start zaterdag 7 augustus om 09.00 uur en eindigt vrijdag 27 augustus om 14.00 uur. De verkoop voor de busreis stopt eerder als de laatste bus is volgeboekt.

Voor deze wedstrijd zijn uitsluitend kaarten verkrijgbaar voor een buscombi.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik http://www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card.

Let op: er is voortaan een nieuwe versie in gebruik van http://www.psvuitwedstrijd.nl. Voortaan dient het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd. Dit dient te gebeuren bij de 1e aanmelding in het systeem. Dit geldt bij een groepsboeking ook voor de andere personen. Indien zij dus nog niet zelf het mobiel telefoonnummer hebben geregistreerd, dan dient dit alsnog bij het boeken te gebeuren.

Prijzen:
Buscombi leden Supportersvereniging € 22,80
Buscombi PSV Seizoen Club Cardhouders € 32,80
Buscombi Leden ONS PSV XL en M € 32,80

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 11.30 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion.

Er is een alternatief opstappunt in Gilze Rijen (parkeerplaats Molenheide, gelegen aan de A58 tussen afslag 12 en 13). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Tevens vertrekt er vanuit Woerden de Randstadbus. Om de Randstadbus te boeken selecteer je op http://www.psvuitwedstrijd.nl de wedstrijd ‘ADO Den Haag – PSV Randstadbus’. De Randstadbus vertrekt om 13.00 uur vanuit Woerden.

Op de heenreis wordt er geen alcohol geschonken in de bus.

Voor meer informatie over de busreis kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82 of via info@supver-psv.nl

Laatst bijgewerkt : 4 aug 2010 - 15:50