Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > PSV loot FC Sibir Novosibirsk

PSV loot FC Sibir Novosibirsk

6 aug 2010 - Door: ST

Vanmiddag is in Nyon de loting gehouden voor de volgende playoff ronde in de Europa League. PSV lootte FC Sibir Novosibirsk uit Rusland en zal eerst uit spelen.
De wedstrijden worden op donderdag 19 en donderdag 26 augustus gespeeld. De winnaar gaat naar de groepsfase van de Europa League.

Beide wedstrijden van PSV zullen live worden uitgezonden door Eredivisie Live. Maar dit is geen reden om op 26 augustus thuis te blijven. PSV geeft namelijk alle seizoenkaarthouders voor 5 euro toegang tot de playoffwedstrijd.

FC Sibir Novosibirsk is een grote onbekende. Ze spelen voor het eerst Europees voetbal. Vorig seizoen verloren ze de strijd om de Russische beker met 0-1 van Zenit en plaatste zich voor de play offs Europa League. Hier versloegen ze in de vorige ronde Apollon uit Cyprus. Thuis wonnen ze met 1-0 waardoor een 2-1 nederlaag in de uitwedstrijd net voldoende was.

FC Sibir Novosibirsk speelt in het Spartak Stadium in Novosibirsk en komt voor het eerste seizoen uit in de hoogste Russische voetbalcomepetitie.

Laatst bijgewerkt : 6 aug 2010 - 14:18