Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Forza PSV: Standbeeld voor legendarische PSV'er

Forza PSV: Standbeeld voor legendarische PSV'er

13 aug 2010 - Door: ST

In de aflevering van vrijdag 13 augustus praten we in Forza PSV met Hans van Nooijen uit Oirschot. Hij is supporter van PSV en hij wil een standbeeld oprichten voor een andere legendarische oud-PSV'er. Wat dat betreft is hij niet de eerste de beste want Van Nooijen realiseerde eerder al het standbeeld van Frits Philips dat nu op de Markt in Eindhoven staat.

Verder hebben we een verslag van de Phoxy Babydag. Ieder jaar worden de jongste supporters van PSV met de mascotte op de foto gezet en Forza PSV was daar bij. Natuurlijk kijken we in De Week van PSV terug op het laatste nieuws over PSV en zijn we bij de laatste training voorafgaand aan de eerste thuiswedstrijd van het seizoen: PSV – De Graafschap.

Ook is er weer een aflevering van Best of PSV. Daarin bespreken onze PSV-prominenten deze week wie de beste laatste man is in de geschiedenis van PSV. In de Fanquiz test een supporter weer zijn kennis van PSV en we kijken nog één keer terug naar de wedstrijd PSV – De Graafschap van vorig jaar.

Forza PSV is een programma van Omroep Brabant dat wordt gemaakt in samenwerking met PSV en PSV TV. De eerste uitzending is vrijdag om 18:00 uur na Brabant Nieuws, daarna wordt het herhaald tot en met zaterdagmiddag.

Laatst bijgewerkt : 13 aug 2010 - 11:07