Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Voorwoord van voorzitter Rob van den Akker

Voorwoord van voorzitter Rob van den Akker

15 aug 2010 - Door: ST

De nieuwe editie van ons clubblad "De PSV Supporter" is weer verschenen. Zoals gebruikelijk publiceren wij het voorwoord van voorzitter Rob van den Akker ook op onze website.Beste supporters,

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur! Dat betekent dat we er weer met goede moed tegenaan gaan. De grote vraag blijft natuurlijk: staan we dit jaar weer op een vol stadhuisplein ‘ons’ elftal aan te moedigen??

PSV heeft de nodige aankopen gedaan met Hutchinson, Lens, Marcelo en Berg. Ook Jonathan Reis heeft zich weer bij de selectie gevoegd. Oud-PSV-er Wilfred Bouma heeft zijn conditie op peil gehouden bij PSV en heeft mogelijk op moment van verschijnen van dit voorwoord een contract getekend. Hij kent het wel en wee binnen PSV en zou een goede aanvulling voor de selectie zijn. Wij hebben vertrouwen in Fred Rutten en zijn manschappen en rekenen op steun en vertrouwen van de achterban.

De nieuwe voetbalwet is aangenomen. Na jaren van overleg is een en ander afgerond. De hoop is dat de wet 1 oktober aanstaande is ingevoerd. De wet moet het mogelijk maken dat er een stadions- of gebiedsverbod, plus meldingsplicht, kan worden opgelegd ter bestrijding van voetbalvandalisme. Op die manier hopen de initiatiefnemers hooligans snel en effectief aan te pakken. We zijn benieuwd of deze wet een einde maakt aan het supportersgeweld. Mogelijk heeft dit tot gevolg dat er betere vervoersvoorwaarden komen voor onze fan. PSV supporters vertonen al jaren goed gedrag en dit leidt niet altijd tot beloning. In september organiseren wij een forumavond. Mogelijk dat dit item ook door een van de panelleden nader kan worden toegelicht. Iedereen is van harte welkom in ons supportershome op 6 september aanstaande.

De KickOff is inmiddels ook weer voorbij. Helaas was de opzet niet zoals andere jaren dat er vooraf een uitgebreid programma in en rond het stadion heeft plaatsgevonden, maar alleen in de middag een beperkt aantal activiteiten en verkoop. Aansluitend vond de oefenwedstrijd tegen Ipswich Town plaats. Het zal u waarschijnlijk niet ontgaan zijn maar op deze dag is ook de nieuwe huisstijl van de Supportersvereniging PSV aan de buitenwacht gepresenteerd. We willen een nieuwe start maken, met een nieuwe, frisse huisstijl! Mocht u het nog niet gezien hebben, dan zal deze uitgave van ons blad voor u een kennismaking betekenen.

Naar aanleiding van onze oproepen in ons vorige blad over vakvertegenwoordiging en de stem van de supporter hebben diverse supporters zich gemeld. Wij danken iedereen voor zijn of haar inzending. In het kader van de vakvertegenwoordiging heeft al een eerste bijeenkomst plaatsgevonden. Uiteraard zijn wij van mening dat we altijd nog geïnteresseerden/reacties kunnen gebruiken, dus mocht jij je aangesproken voelen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze supportersmanager. We willen de supporters hier veel meer in gaan betrekken, zodat we niet alleen een supportersvereniging vóór supporters zijn maar zeker ook mét supporters!

Rest mij nog om iedereen een prettige vakantie toe te wensen en voor hen die deze al achter de rug hebben, hoop ik dat het een geslaagde vakantie is geweest.

Met rood-witte groeten,

Rob van den Akker

Laatst bijgewerkt : 15 aug 2010 - 12:07