Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Visie: SFEER => RESULTAAT => SFEER

Visie: SFEER => RESULTAAT => SFEER

Voorwoord Rob van den Akker

11 sep 2010 - Door: DvG

Beste supporters,

De groepsfase van de Europa League is binnen! Het bereiken van deze ronde is misschien wel een logische stap voor PSV, toch moet het iedere keer op het veld maar weer gebeuren, PSV heeft dit in de thuiswedstrijd op een prima manier gedaan met de enorme steun van de ruim 20.000 aanwezige fans, chapeau!

We merken dat steeds meer groepjes supporters in het stadion met ons willen samenwerken om de sfeer te verbeteren. We stellen dit zeer op prijs, krijgen ook steeds meer reacties en hulp van enthousiaste bezoekers. De technische staf denkt hierover mee en is voortaan de warming up gestart aan de oostzijde bij de meest fanatieke aanhang.
Onze supportersmanager, Etienne, is volop bezig de uitwedstrijden per bus voor onze supporters aantrekkelijker te maken, dat lijkt nu al aan te slaan. Ik hoop dat ook vele supporters met ons meereizen naar ItaliŽ, OekraÔne en natuurlijk naar de vorige club van DzsudzsŠk in Hongarije! We zullen proberen aantrekkelijke reizen te organiseren die voor zoveel mogelijk supporters bereikbaar zijn. Een uitwedstrijd in Europa is bijna altijd een geweldige ervaring!
Vanuit de vereniging zijn we de meningen van onze leden aan het peilen inzake het veiligheidsbeleid rondom de uitwedstrijden. De burgemeester van Tilburg wil vooralsnog dat onze supporters met een verplichte buscombi reizen. Wij zullen ons hard maken om een vrijere regeling te forceren. Veel van onze supporters wonen in die regio en de kans dat PSV supporters nu ďlos" in het Willem II stadion komen te zitten wordt levensgroot.
Daarnaast loopt het initiatief over onze op te zetten Chapters in het land goed. Op diverse plaatsen zijn actieve supporters met ons in overleg om de eerste Chapters, regionale afdelingen van de supportersvereniging, op te zetten.
Ten slotte nog dit, we blijven op zoek naar input van onze leden op elk gebied. Als u een suggestie of opmerking heeft, over onze vereniging, over PSV, over de spelers of technische staf of politie en gemeentes, meld het ons. Wij zullen in ons overleg met betrokkenen deze opmerkingen bespreken. Over belangrijke onderwerpen die onze supporters bezighouden willen we vaker polsen hoe iedereen erover denkt, door middel van polls op onze site, enquÍtes en forumavonden.
Met uw informatie kunnen we actiever onze leden ondersteunen!
Dat onderscheidt uw lidmaatschap bij ons, als onafhankelijke supportersvereniging!

Een sportieve groet, Rob van den Akker,
rob@supver-psv.nl

Laatst bijgewerkt : 11 sep 2010 - 16:59