Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Informatie FC Utrecht - PSV (07-11-2010)

Informatie FC Utrecht - PSV (07-11-2010)

15 okt 2010 - Door: Chris

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zondag 7 november 2010, 14.30 uur

Verkoop:
De verkoop start zaterdag 9 oktober om 09.00 uur en eindigt uiterlijk vrijdag 5 november om 14.00 uur. De verkoop voor de busreis stopt eerder als de laatste bus is volgeboekt.

Voor deze wedstrijd zijn kaarten verkrijgbaar voor een autocombi en voor een buscombi.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

De verkoop vindt plaats via
http://www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card.

Let op: er is voortaan een nieuwe versie in gebruik van http://www.psvuitwedstrijd.nl. Voortaan dient het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd. Dit dient te gebeuren bij de 1e aanmelding in het systeem. Dit geldt bij een groepsboeking ook voor de andere personen. Indien zij dus nog niet zelf het mobiel telefoonnummer hebben geregistreerd, dan dient dit alsnog bij het boeken te gebeuren.

Prijzen:
Autocombi € 14,65
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 22,65
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 32,65

Opmerkingen autocombi:
Voor de autocombi zijn maximaal 150 kaarten beschikbaar.
Het omwisselen vindt plaats in Hedel (Parkeerterrein “de Lucht", tussen afslag 17 en 18 van de A2). Bij de toegangskaart ontvang je een routebeschrijving naar het stadion en een parkeerkaart voor een afgeschermd parkeerterrein bij het bezoekersvak. Het omwisselen in Hedel vindt plaats tussen 13.00 en 13.30 uur.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 12.00 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion.

Er is een alternatief opstappunt in Hedel (Parkeerterrein “de Lucht", tussen afslag 17 en 18 van de A2). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Tevens vertrekt er vanuit Woerden de Randstadbus. Om de Randstadbus te boeken selecteer je op http://www.psvuitwedstrijd.nl de wedstrijd ‘FC Utrecht - PSV Randstadbus’. De Randstadbus vertrekt om 12.45 uur vanuit Woerden.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd geen rolstoelkaarten beschikbaar.

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 15 okt 2010 - 10:07