Supportersvereniging PSV
Home > Nieuws > Weergaloze Afellay en Topper van Toen in Forza PSV
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Weergaloze Afellay en Topper van Toen in Forza PSV

15 okt 2010 - Bron: Forza PSV - Door: Chris

Forza PSV kleurt deze week een klein beetje Oranje. Het Nederlands Elftal won deze week met 4-1 van Zweden. Met twee doelpunten en een wondermooie assist speelde Ibrahim Afellay een hoofdrol in de EK-kwalificatiewedstrijd. Met zijn acties speelde hij zich nadrukkelijk in de kijker bij Europese topclubs. In Forza PSV kijken we nog één keer terug op zijn weergaloze acties.

Ralf Edström zorgt deze week voor de Zweedse invloed in Forza PSV. Deze ‘Topper van Toen’ speelde van 1973 tot 1977 voor PSV. De buitenspeler was technisch zeer begaafd en kon fantastisch koppen. Hij vormde in die jaren een prachtige tandem met Willy van der Kuylen. Tegenwoordig is Edström voetbalcommentator bij de Zweedse radio. In Forza PSV praat hij over zijn tijd bij PSV, die hij omschrijft als de mooiste tijd in zijn leven.

Natuurlijk kijkt Forza PSV ook weer vooruit naar de eerstvolgende wedstrijd van PSV. Komend weekend mogen de mannen van Fred Rutten op bezoek bij Willem II, dat tot nu toe een moeilijk seizoen doormaakt.

In de rubriek Best of PSV praten de prominenten over de beste linkshalf in de geschiedenis van PSV en ook deze week neemt een supporter van PSV het op tegen de klok in de Fanquiz. Kortom: weer een mooie aflevering van Forza PSV. Kijken dus! Forza PSV, iedere vrijdag op het hele uur vanaf 18:00 uur.

Laatst bijgewerkt : 15 okt 2010 - 11:28