Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > PSV-voetbalclinic van Menzis

PSV-voetbalclinic van Menzis

Maak kans op gratis plekken voor een voetbalclinic bij PSV

27 okt 2010 - Door: Chris

Is je kind gek op voetbal en heeft hij of zij altijd al willen weten hoe het is om een profvoetballer te zijn? Wil je je kleinkind verrassen met een leuke middag? Geef dat kind dan op voor de gratis voetbalclinic van Menzis bij PSV.

Menzis geeft 50 gratis plekken weg voor een professionele voetbalclinic bij PSV. Je hoeft niet verzekerd te zijn bij Menzis om mee te kunnen doen. Iedereen van 18 jaar en ouder mag een kind opgeven.

Kruip in de huid van...
Onder leiding van professionele trainers kruipen de kinderen een hele middag in de huid van een profvoetballer. Ze doen allerlei voetbaloefeningen, kunnen vragen stellen over het leven van een profvoetballer en gaan op de foto met één of meerdere spelers van PSV.

Maak kans op 1 van de 50 plaatsen
Menzis geeft 50 plaatsen weg voor 1 kind onder de 15 jaar. Onder alle aanmeldingen worden de beschikbare plekken verloot. Ga snel naar http://www.menzis.nl/psv en lees hoe je een jong voetballertje de middag van zijn of haar leven kunt bezorgen! Iedereen van 18 jaar of ouder mag een kind opgeven. Dus ook als je (nog) niet bij Menzis verzekerd bent. Opgeven kan tot en met 31 oktober 2010, de winnaars krijgen persoonlijk bericht. De clinics vinden in komend voorjaar plaats.

Laatst bijgewerkt : 27 okt 2010 - 12:05