Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Supporterstreinen niet naar Amsterdam

Supporterstreinen niet naar Amsterdam

20 nov 2010

Op last van de NS rijden er vanavond geen supporterstreinen van Eindhoven naar Amsterdam voor de wedstrijd Ajax - PSV. Na een ochtend van overleg heeft PSV die beslissing omstreeks 11.00 uur vernomen. Om veiligheidsredenen en onzekerheden in het spoorwegnet kunnen er dus geen PSV-supporters mee. Lees hier meer informatie.

Alle alternatieven besproken, PSV zeer teleurgesteld
Vanochtend heeft de club vernomen van de NS dat het onmogelijk is om vanavond de treincombi te laten rijden naar de Amsterdam Arena. Door een brand in de verkeersleidingspost zijn er al sinds gisteravond grote landelijke problemen met het treinverkeer, in het bijzonder rondom Utrecht. De PSV-leiding heeft er samen met de Supportersvereniging PSV, politie en gemeente Eindhoven alles aan gedaan om partijen te bewegen om tot een oplossing te komen en vervoer mogelijk te maken. Alle alternatieven van vervoer zijn besproken - vervoer per bus, alternatieve routes per spoor - maar bleken onmogelijk. Ook een alternatieve speeldatum bleek geen optie. Voor de 1200 PSV-supporters betekent het dat zij door deze onvoorziene omstandigheden niet in het stadion kunnen zijn. PSV en de supportersverenigingen zijn hierover zeer teleurgesteld.

Supportershome open, gratis kijkcode Eredivisie Live
PSV zal sowieso het volledige bedrag van de treincombi aan alle 1200 supporters retour storten, waarover zij na het weekeinde een e-mail krijgen. Verder heeft PSV voor vanavond samen met de Supportersvereniging PSV het Supportershome in het Philips Stadion (ingang 25, noordzijde) vanaf 19.00 uur opengesteld als locatie om de wedstrijd te kunnen kijken. Ook supporterscafť De Aftrap is een mogelijke plek om samen de wedstrijd te zien. Daarnaast biedt PSV aan alle 1200 supporters een gratis kijkcode aan om thuis via Eredivisie Live op internet naar het duel te kijken. Daarover wordt zo snel mogelijk contact met hen opgenomen via e-mail.

Houd www.PSV.nl in de gaten voor de meest actuele berichten over deze situatie.

Laatst bijgewerkt : 20 nov 2010 - 12:02