Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Informatie Forza PSV 26 november 2010

Informatie Forza PSV 26 november 2010

26 nov 2010 - Door: Chris

In Forza PSV deze week veel aandacht voor NAC Breda – PSV. PSV wist de afgelopen vier jaar niet te winnen in Breda, dus er wacht de mannen van Fred Rutten weer een heet ‘Avondje NAC. Op vrijdagavond zie je een uitgebreide voorbeschouwing op de wedstrijd. NAC-speler Joonas Kolkka kijkt in Forza PSV terug op zijn tijd bij PSV en je ziet beelden van de NAC – PSV van vorig jaar. PSV speelt dit weekend al op vrijdag. Dat betekent dat je vanaf zaterdagochtend een vernieuwde versie van Forza PSV kunt zien, met daarin reacties op de wedstrijd van spelers en trainer.

Nog een kleine week en dan weten we of Nederland en België in 2018 samen het WK mogen gaan organiseren. Ook belangrijk voor PSV, want in dat geval wordt het stadion flink uitgebreid. In Forza PSV zie je hoe er in Eindhoven wordt uitgekeken naar donderdag 2 december, de dag van de bekendmaking.

Daarnaast brengt Forza PSV natuurlijk weer het laatste nieuws in de Week van… en nieuwe afleveringen van Best of PSV en de Fanquiz. Forza PSV iedere vrijdag vanaf 19:00 uur op Omroep Brabant TV.

Laatst bijgewerkt : 26 nov 2010 - 14:24