Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Vanavond in Forza PSV

Vanavond in Forza PSV

3 dec 2010 - Bron: Forza PSV - Door: ST

In de achttiende aflevering van Forza PSV op vrijdag 3 december blikken we uitgebreid terug op de afgelopen week, waarin de nederlaag bij NAC Breda werd opgevolgd door de eerste overwinning ooit in Europees verband op Italiaanse bodem.

Dankzij de 2-1 zege bij Sampdoria is PSV ook na de winterstop verzekerd van Europees voetbal. We brengen de reacties na afloop in Genua van spelers én supporters.

Succes dus voor PSV, maar niet voor Eindhoven. Het WK voetbal ging aan de neus van Nederland en België voorbij. En dus blijft het Philips Stadion zoals het is. Algemeen directeur Tiny Sanders reageert.

PSV.nl, PSV Netwerk, PSV Fans Forever: er zijn meer dan 50 internetsites over PSV. En er is wéér een nieuwe, opgezet door PSV-fans uit West-Brabant. Wij gingen op bezoek bij de makers met de vraag of dat allemaal wel nodig was.

Verder natuurlijk ook een vooruitblik op het competitieduel met Heracles Almelo, een nieuwe Fanquiz én Best of PSV, waarin we ons ditmaal buigen over de vraag wie de beste linksbuiten is uit de geschiedenis van de club.

Kortom: een bomvolle uitzending die je niet mag missen. Vrijdag vanaf 19.00 uur en daarna elk uur herhaald.

Laatst bijgewerkt : 3 dec 2010 - 9:54