Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Informatie: Roda JC Kerkrade - PSV (22-12-2010)

Informatie: Roda JC Kerkrade - PSV (22-12-2010)

3 dec 2010 - Door: Chris

Competitie:
KNVB Beker

Datum en aanvang:
Woensdag 22 december 2010, 20.45 uur

Verkoop:
De verkoop start zaterdag 4 december om 09.00 uur en eindigt dinsdag 21 december om 14.00 uur. De verkoop voor de busreis stopt mogelijk eerder als kort voor het sluiten van de verkoop een complete bus is volgeboekt.

Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor een buscombi als ook voor een autocombi.

Er komt voor deze wedstrijd een voorrangsverkoop voor houders van een PSV Uitkaart.
Deze verkoop start op zaterdag 4 december om 09.00 uur. Voor PSV (Seizoen/Supporters) Club Cardhouders die niet in het bezit zijn van een PSV Uitkaart start de verkoop op 4 december om 11.00 uur. Per PSV (Seizoen/Supporters) Club Card kan je één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card. Bij boeking dient ook het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd, als dit nog niet gedaan is. Bij een groepsboeking geldt dit ook voor de andere personen. Indien zij dus nog niet zelf het mobiel telefoonnummer hebben geregistreerd, dient dit alsnog bij het boeken te gebeuren.

Prijzen:
Kaarten autocombi € 16,00

Kaarten buscombi
PSV Supporters Club Cardhouders € 24,00
PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 34,00

Opmerkingen Autocombi:
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag te worden omgewisseld. Dit gebeurt op de parkeerplaats van het Esso tankstation ’t Anker, gelegen aan de A2 tussen afrit 46 en 47 nabij Born (gemeente Sittard-Geleen).

Het omwisselen vindt plaats tussen 19.00 uur en 19.30 uur. Bij het omwisselen ontvangt men een parkeerkaart waarmee men gratis toegang krijgt tot een afgeschermd parkeerterrein bij het stadion. Er zijn naar verwachting maximaal 200 kaarten beschikbaar voor de autocombi. Het exacte aantal is mede afhankelijk van de benodigde parkeercapaciteit voor de bussen.

Supporters woonachtig ten zuiden van Sittard of in Oost Nederland (en niet-reizend via de A2) kunnen contact opnemen met PSV voor een alternatieve omwissellocatie in Kerkrade. Om hiervoor in aanmerking te komen dient men uiterlijk maandag 20 december een email te sturen met alle persoon- en adresgegevens naar j.vandevoort@psv.nl. Men ontvangt dan dinsdag 21 december een mail terug met daarin alle benodigde informatie.

Rondom het stadion geldt een alcoholverbod.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 18.15 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion. Er is geen alternatief opstappunt.

Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.

Voor meer informatie over de busreis en kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.


Laatst bijgewerkt : 3 dec 2010 - 14:10