Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Open brief aan alle fans van VVV Venlo

Open brief aan alle fans van VVV Venlo

21 jan 2011 - Door: DvG

Beste VVV-fans,

Zoals velen van jullie waarschijnlijk al hebben vernomen willen wij aanstaande zondag een protestactie houden in jullie stad Venlo. Het doel van deze actie is niet gericht tegen jullie of tegen VVV danwel tegen welke club dan ook. De actie is wel gericht tegen het steeds vaker, onnodig, opleggen van combiverplichtingen.

Wij willen door middel van deze actie bereiken dat er landelijk inhoudelijk gekeken gaat worden naar het in onze ogen te pas en te onpas opleggen van combiregelingen. De goedwillende supporter mag natuurlijk nooit het slachtoffer worden van een kleine groep mensen die zich misdragen.

Sindskort is er Nederland een voetbalwet waar wij van vinden dat hij gebruikt moet gaan worden om ervoor te zorgen dat voetbal weer een dagje uit kan worden met familie, kennissen en vrienden.

De demonstratie van aanstaande zondag in Venlo is dus in het belang van iedere goedwillende voetbalfan in Nederland. Alleen samen kunnen wij aantonen dat voetbal zoveel leuker is als we weer eens zonder belemmeringen wedstrijden kunnen gaan bezoeken!

Wij vertrouwen op jullie begrip voor aanstaande zondag! Bovendien hopen wij, dat we volgend seizoen samen een feest kunnen vieren bij jullie in de stad, bij nog eens een wedstrijd tussen VVV en PSV!

Met sportieve groet,
namens alle PSV fans,


Supportersvereniging PSV

Laatst bijgewerkt : 21 jan 2011 - 20:26