Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Hele mooie prijzen in de PSV Quiz

Hele mooie prijzen in de PSV Quiz

30 jan 2011 - Door: DvG

Ben jij de ultieme PSV kenner? Wij dagen je uit!

De Supportersvereniging PSV gaat op zoek naar de ultieme PSV kenner!

Wie gaf de assist op de 2-0 van Phillip Cocu in de halve finale van de Champions League tegen AC Milaan? Welke Braziliaan scoorde vaker voor PSV, Romario of Ronaldo? Welke club schakelde PSV uit in de kwartfinale van de Europa cup III in het seizoen 1977/1978? Denk jij het antwoord op al deze vragen te weten? Schrijf je dan in voor de Grote PSV Quiz en bewijs dat jij de ultieme PSV kenner bent.

De Supportersvereniging PSV gaat op 4 februari 2011 op zoek naar de allergrootste PSV kenner. De fantastische quizavond vindt uiteraard plaats in het PSV Supportershome en zal aanvangen vanaf 20.00 uur. Voor de grootse kenners zijn er verschillende mooie prijzen beschikbaar!

Quizmaster van de avond is: Björn van der Doelen

Voor deze quiz stelt onze sponsor Oad een paar mooie prijzen beschikbaar. Zo kun je een middag gebruik van de spelersbus van PSV winnen, kun je een arrangement naar Nederland Hongarije (inclusief vervoer) winnen maar ook zijn er 2 kaarten voor PSV - Lille (met toegang tot het spelershome) en een wedstrijdshirt met handtekeningen van de PSV selectie beschikbaar.

Inschrijven voor de quizavond, kan op de avond zelf aan de deur, maar vol = vol. Wil je zeker zijn van deelname? Schrijf je dan nu alvast in via activiteiten@supver-psv.nl. Dit onder vermelding van je lidmaatschapsnummer en je adresgegevens.

Laatst bijgewerkt : 3 feb 2011 - 7:46