Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Informatie Forza PSV 18-02-2011

Informatie Forza PSV 18-02-2011

18 feb 2011 - Bron: Forza PSV - Door: Chris

De 27ste aflevering van Forza PSV is er allesbehalve één met de Franse slag, al komt deze editie wel voor een groot gedeelte uit Frankrijk. Op het knollenveld van gastheer en tegenstander Lille boekte PSV op het tandvlees een 2-2 gelijkspel in het Europa League-toernooi.

Je ziet de reacties na afloop en een uitgebreid reisverslag. De 1300 meegereisde PSV-fans maakten er een gezellig feestje van, tot de plaatselijke oproerpolitie die Franse slag wel erg letterlijk nam.

Verder uitgebreid aandacht voor het afscheid van Ronaldo. Il Fenomeno scoorde in 57 wedstrijden voor PSV 54 doelpunten en groeide uit tot één van de grootste spitsen aller tijden. Althans, dat vinden Piet de Visser en Björn van der Doelen. Zij blikken terug op hun tijd met de WK-topscorer aller tijden.

Het is bovendien tijd voor de eerste aflevering van PSV Models, onze zoektocht naar het mooiste PSV-model. Vorige week zag je de basisopstelling. Deze week stellen we de eerste kandidate uitgebreid aan je voor.

Verder blikken we terug op het met 4-0 gewonnen competitieduel bij AZ, kijken we vooruit naar de Brabantse derby tegen NAC Breda én is er een nieuwe Fanquiz.

Een bomvolle Forza dus, vrijdag vanaf 18.00 uur op Omroep Brabant TV en daarna elk uur herhaald.

Laatst bijgewerkt : 18 feb 2011 - 14:41