Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Word nu lid voor slechts de helft!

Word nu lid voor slechts de helft!

25 feb 2011 - Bron: Ledenvoordelen - Door: EvH

De Supportersvereniging PSV is de brug tussen PSV en zij die onze club een warm hart toedragen: de supporters. De Supportersvereniging PSV telt ongeveer 14.000 leden. We komen op voor alle PSV-supporters en samen met hen proberen we het echte PSV-gevoel te creëren zoals dat hoort bij een topclub. Er worden in totaal drie lidmaatschappen aangeboden voor dé Supportersvereniging van Nederland:

A. Normaal Lidmaatschap
B. Lidmaatschap voor Seizoen Club Card houders
C. Gezinslidmaatschap

Welk lidmaatschap past bij jou?

A. Normaal lidmaatschap

Dit lidmaatschap kost €22,75 per seizoen. Ons seizoen loopt van augustus tot en met juli het jaar er op. Op het ogenblik geldt het halfjaarlidmaatschap. Dit betekent dat je €11,38 betaalt tot het einde van het seizoen.
Wat heb je aan zo'n lidmaatschap? 5 voordelen op een rij die je niet mag missen:

1. Kaarten kopen voor thuiswedstrijden;
Hiermee kun je bij de verkooppunten van Primera of via www.psv.voetbalticket-shop.nl kaarten voor thuiswedstrijden kopen. Met deze ClubCard heb je in veel gevallen voorrang op andere ClubCards (behalve een seizoenkaart) waardoor de kans groot is dat je een kaartje kan bemachtigen voor een thuiswedstrijd.

2. Kaarten kopen voor uitwedstrijden;
Je kunt geheel kosteloos een uitkaart op je SupportersClubCard aanvragen waardoor je nu ook elders in het land onze jongens kunt aanmoedigen. Let op: het aanvragen van een uitkaart kan alleen in het stadion gedaan worden als je de ClubCard in je bezit hebt. Ook kun je tegen gereduceerd tarief met de bus uitwedstrijden bezoeken van onze jongens. Heb je geen rijbewijs of kun je met niemand meerijden? Geen zorgen, wij zorgen ervoor dat je op tijd en met korting bij het stadion komt. Je ontvangt voor binnenlandse wedstrijden maar liefst € 10,- korting! Dus twee keer gebruikmaken betekent lidmaatschap verdiend!

3. Ontvangst clubblad De PSV Supporter;
Tien keer per jaar ontvang je als lid het blad De Supporter. De Supporter is hét supportersblad van de Supportersvereniging PSV waarin je alles leest over de club, de spelers, de staf, de supporters en eigenlijk al het andere wat roodwit is. Hét blad voor de echte PSV-er!

4. Korting bij aankopen in de Supporterswinkel;
Je ontvangt 10% korting op alle aankopen in de Supporterswinkel. Ook op onze webshop www.supporterswinkelpsv.nl kun je inloggen volgens de procedure welke uitgebreid beschreven staat op deze site. En ook daar ontvang je dan 10% korting! Ideaal dus voor als je je fanwearcollectie uit wil breiden of je verzameling! (korting geldt met uitzondering van aanbiedingen).

5. Gratis deelname supportersfeest;
Met je lidmaatschap kun je naar het supportersfeest wat eenmaal per jaar georganiseerd wordt. Bij dit evenement worden een aantal optredens gegeven en ook is er de mogelijkheid om de spelers en staf te ontmoeten en ze alles te vragen!

B. Lidmaatschap voor Seizoen Club Cardhouders

Supporters die reeds beschikken over een Seizoen Club Card kunnen een lidmaatschap van de Supportersvereniging PSV aanvragen met korting. Per seizoen kost dit € 18,25 en het halfjaarlidmaatschap bedraagt slechts € 9,13! Let wel op: je aankooprechten voor thuiswedstrijden vervallen aangezien je dan ook beschikt over een Seizoen Club Card en die dus hoger telt voor aankoop van kaarten. Voor uitwedstrijden echter niet, en ontvang je gewoon de korting waar je recht op hebt. In Nederland mag je maar één geldige Club Card op naam hebben staan (m.u.v. meerdere seizoenkaarten op naam).

C. Gezinslidmaatschap

Meerdere PSV-ers onder één dak? Extra goedkoop! Je kunt dan namelijk een gezinslidmaatschap aanvragen. Voor dit gezinslidmaatschap betaal je nu slechts € 8,- en je hebt alle voordelen van een hoofdlidmaatschap op één na; namelijk De Supporter. De Supporter valt immers al bij jullie op de deurmat, en die wordt geen twee keer verstrekt.
Let op! Op het ogenblik geldt het halfjaarlidmaatschap. Dit betekent dat tot het einde van het seizoen € 8,- wordt betaald en aan het begin van het nieuwe seizoen weer € 16,-.

Spreken bovenstaande voordelen je aan??
Vul dan vandaag nog online je aanmeldingsformulier in, of vraag per telefoon/e-mail een aanmeldformulier aan en stuur deze met een kopie van een geldig legitimatiebewijs naar:

Supportersvereniging PSV
T.a.v. de ledenadministratie
Postbus 171
5600 AD Eindhoven

Vragen? Neem contact met ons op via ledenadministratie@supver-psv.nl!

Laatst bijgewerkt : 25 feb 2011 - 8:35